Πύρρος Δήμας: Λύγισε on camera μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές της γυναίκας του
Media

Πύρρος Δήμας: Λύγισε on camera μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές της γυναίκας του

Ο Πύρρος Δήμας λύγισε μιλώντας στην Έλενα Κατρίτση για τη σύζυγό του, την Αναστασία και πόσο γενναία πάλεψε έως το τέλος…

O χρυσός ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας ανοίγει την καρδιά του στην Έλενα Κατρίτση και περιγράφει μια ζωή γεμάτη θριάμβους, επιτυχίες, αποθέωση αλλά και αγωνίες, απογοητεύσεις και μεγάλες απώλειες.

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που η σύντροφος και μητέρα των παιδιών του, Αναστασία, έφυγε χτυπημένη από τον καρκίνο. Μια αρρώστια που την πολέμησε έως το τέλος, δίνοντας δύναμη, όπως έκανε πάντα, σε όλη την οικογένεια. Μόνο κάποια στιγμή λύγισε ο Πύρρος Δήμας: «Είχε γίνει το χειρουργείο και κάθε βράδυ έκλαιγε. Ξύπνησα ένα βράδυ και της είπα: “Αυτό δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε άλλο”. Μα, μου λέει, θα πεθάνω. Λέω, κανένας δεν ξέρει πότε θα πεθάνουμε. Έχουμε τέσσερα παιδιά. Πες μου, τι κάνουμε. Και εκείνη την ώρα μου απαντά “θα το παλέψουμε”. Και από τότε, μέχρι το τέλος, ήταν παλικάρι. Τώρα που βρίσκομαι σπίτι, θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές. Πολλές φορές νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου».

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Έλενας Κατρίτση που φιλοξενεί τον Πύρρο Δήμα και θα προβληθεί στις 7 Ιουνίου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved