Elif: Ο Γιουσούφ αποσύρει τη μήνυση και η Αρζού αποφυλακίζεται!
Media

Elif: Ο Γιουσούφ αποσύρει τη μήνυση και η Αρζού αποφυλακίζεται!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα,  Πέμπτη 4/6/20, στη σειρά Elif!

Η Μελέκ εξακολουθεί να σκέφτεται την Αρζού. Η Αρζού πρέπει να πληρώσει για όσα έκανε αλλά από την άλλη τη λυπάται. Η μητέρα της Λεϊλά και η φίλη της, η Χούλγια, ψάχνουν φορέματα για αρραβώνες. Aν και έχει δεχθεί την πρόταση του Όνουρ, η Λεϊλά νιώθει απαίσια.

Ξαφνικά η Λεϊλά δείχνει ενδιαφέρον για ένα φόρεμα και λέει πως θέλει να της το ράψει η Μελέκ. Κάποιο σχέδιο όμως έχει στο μυαλό της. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι επισκέπτονται την οικογένεια Εμίρογλου και μαθαίνουν πως η Σιταρέ έφυγε. Ο Τζεβαχίρ ικετεύει τον Γιουσούφ να μη συνεχίσει με τη δίκη όμως μετά από όσα του έχει κάνει, ο Γιουσούφ δυσκολεύεται να τον συγχωρήσει. Ο Ουμίτ θυμάται τις ωραίες στιγμές, που έζησε με την Αρζού και η Γκόντζα δυσκολεύεται να τον επηρεάσει αρνητικά καθώς φαίνεται πως είναι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Η Λεϊλά πηγαίνει στη Μελέκ και της ζητάει να της ράψει μέσα σε 10 μέρες το φόρεμά των αρραβώνων της. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ συζητούν την υπόθεση της Αρζού και της λέει πως υπάρχουν πιθανότητες να καταδικαστεί στη πρώτη δίκη.

Η Μελέκ δεν χαίρεται με όσα της λέει και του λέει πως λυπάται την Αρζού, ειδικά επειδή έμαθε πως περιμένει παιδί. Η Μελέκ πιστεύει πως η Αρζού αξίζει κάθε τιμωρία αλλά το μωρό της είναι αθώο. Η Γκόντζα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Ουμίτ και του θυμίζει τη σκοτεινή πλευρά της Αρζού. Την επόμενη μέρα, η Γκόντζα και ο Ουμίτ μένουν άφωνοι όταν βλέπουν στο σπίτι την Αρζού. Ο Γιουσούφ απέσυρε τη μήνυση εναντίον της καθώς μετά από τη συζήτηση, που είχε με τη Μελέκ σκέφτηκε πως ένα αθώο μωρό δεν πρέπει να υποφέρει τα αποτελέσματα της αντιδικίας τους. Ο Σελίμ θεωρεί πως έκανε το σωστό, που έδιωξε τη Σιταρέ από το σπίτι αλλά παρόλαυτα αισθάνεται τύψεις και ανησυχεί μήπως κινδυνεύει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved