Παναγιώτης Στάθης: «Έχω δεχτεί απειλές και μάλιστα σοβαρές» (photos)
Media

Παναγιώτης Στάθης: «Έχω δεχτεί απειλές και μάλιστα σοβαρές» (photos)

Ο Παναγιώτης Στάθης εδώ και χρόνια διαγράφει τη δική του πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής μιλά για τα πρώτα του βήματα, το απρόοπτο περιστατικό που του συνέβη στο πρώτο ζωντανό, ενώ αποκαλύπτει και ποια ερώτηση τού κάνουν πιο συχνά στο δρόμο. Διαβάστε όσα δεν γνωρίζετε για εκείνον...

«Στο πρώτο μου ζωντανό στην τηλεόραση, στη δίκη του παιδοκτόνου Μανώλη Δουρή στην Κόρινθο, δεν είχα επιστροφή ήχου, συνεπώς ξεκίνησα να μιλάω με το σήμα του ηχολήπτη. Σταμάτησα να μιλάω όταν το δελτίο είχε πάει τρία θέματα παρακάτω».

«Δούλεψα επί 25 χρόνια στο STAR ως δικαστικός συντάκτης και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου».

«Το βήμα στην παρουσίαση το έκανα το 2001 με τον Σταμάτη Μαλέλη, επικεφαλής του ενημερωτικού και ειδησεογραφικού τομέα, ο οποίος απλά μου τηλεφώνησε ενώ ήμουν σε ρεπορτάζ και μου είπε: «Την Πρωταπριλιά θα πεις δελτίο». Νόμιζα πως ήταν πρωταπριλιάτικο».

«Έχω αρνηθεί στο παρελθόν να κάνω πρωινή εκπομπή, γιατί θεωρούσα ότι δεν ταίριαζε το συγκεκριμένο στιλ στο προφίλ μου».

«Δεν μπορώ να πω «ποτέ» στη ζωή μου, αλλά έχω πει πολλά «όχι» (και οι επαγγελματικές προτάσεις), άλλοτε για συναισθηματικούς, άλλοτε για επαγγελματικούς λόγους».

«Είχα πρόταση να φύγω από το STAR όταν δεν πήρε τηλεοπτική άδεια το φθινόπωρο του 2016. Επέλεξα τότε να μείνω, για ηθικούς λόγους».

«Η πιο συχνή ερώτηση που μου κάνουν είναι γιατί έφυγα από το STAR. Η απάντηση είναι γιατί δεν είχα τίποτε άλλο να κάνω. Ξεκίνησα ρεπόρτερ και κατέληξα κεντρικός παρουσιαστής. Εν ολίγοις, το STAR είναι σαν «το πατρικό μου», θα το αγαπάω πάντα, αλλά ήθελα να μείνω αλλού».

«Έχω δεχτεί απειλές και μάλιστα σοβαρές, κυρίως λόγω ρεπορτάζ. Αν με ρωτήσει κάποιος αν φοβάμαι, θα πω ότι, όταν φοβηθώ, θα εγκαταλείψω τη δημοσιογραφία ».

«Πριν υπογράψω στον ΑΝΤ1 είχα συμφωνήσει προφορικά με άλλον μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό, αλλά τελικά επέλεξα (και δεν το μετάνιωσα) την πρόταση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 Κωστή Τσιακανίκα».

«Εκτιμώ πολύ ως επαγγελματία και άνθρωπο τον Νίκο Ρογκάκο και κυρίως εκτιμώ το χιούμορ του. Όταν μπήκαμε μαζί για πρώτη φορά στο στούντιο, δεν είχαμε προαποφασίσει ούτε λέξη από όσα είπαμε. Το αυτό ισχύει και τώρα», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved