Ευαγγελία Συριοπούλου: «Δεν χωράνε σταριλίκια όταν είσαι επαγγελματίας»
Media

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Δεν χωράνε σταριλίκια όταν είσαι επαγγελματίας»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου για τέταρτη χρονιά πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έλα στη θέση μου» και υποδύεται τη Ρενάτα.

Η ηθοποιός μιλά για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο, για το κλίμα που υπάρχει στα backstage της σειράς, για την επιστροφή στα γυρίσματα μετά την πανδημία αλλά και τι είναι αυτό που την δυσκόλεψε περισσότερο. Διαβάστε τι είπε...

Τέταρτη χρονιά για το «Έλα στη θέση μου» και νομίζω ότι πλέον αυτή η σειρά είναι πολύ περισσότερα για σένα από μια δουλειά...

«Όντως, τέταρτη χρονιά και πάρε και για πέμπτη, όπως φαίνεται. Είναι αλήθεια ότι αυτή η δουλειά έγινε από την αρχή με πολλή αγάπη από όλους τους συντελεστές. Τη δική μας διάθεση χαράς κι αγάπης ήλθε να επισφραγίσει και το πιο σημαντικό: η αγάπη του κόσμου.

Ο κόσμος αγάπησε και αγαπάει το «Έλα στη θέση μου». Στην πραγματικότητα αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένη. Από αυτή την αγάπη παίρνω δύναμη για να συνεχίσω με πολύ κέφι και χαρά - σαν να είναι η πρώτη μέρα».

Τι σημαίνει να πρωταγωνιστείς σε μια σειρά που για τέσσερα χρόνια βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού;

«Όπως σας είπα, ο κόσμος είναι αυτός που δείχνει με την προτίμησή του τι αρέσει και τι όχι στην τηλεόραση. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή που έχει επιλέξει το δικό μας σίριαλ για να συντροφεύει τα απογεύματά του, τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το να πρωταγωνιστώ σε αυτή τη δουλειά φυσικά και με κάνει χαρούμενη, αλλά την ίδια στιγμή νιώθω και πολύ μεγάλη ευθύνη γιατί θέλω να δίνω πάντοτε τον καλύτερό μου εαυτό».

Πώς είναι το κλίμα backstage στα γυρίσματα; Τα βίντεο που βλέπουμε στα social media αποδεικνύουν ότι έχετε γίνει η καλύτερη παρέα. Ειδικά με την Αθηνά Οικονομάκου...

«Είμαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι σε αυτή δουλειά με αυτούς τους συγκεκριμένους συνεργάτες. Με όλους τους συναδέλφους μου έχω καταπληκτικές σχέσεις. Κάθε μέρα στο γύρισμα είναι διασκεδαστική, παρά τις πολύ μεγάλες απαιτήσεις που έχει η δουλειά. Νομίζω πως όλοι, ηθοποιοί, τεχνικοί και συντελεστές, περνάμε όμορφα. Εχουμε αρκετή πλάκα, χαλαρή διάθεση και πολλά απρόοπτα. Η Αθηνά όντως είναι από τα άτομα που έχουν πολύ χιούμορ. Αυτός -και όχι μόνο- είναι και ο βασικός λόγος που κάνουμε την καλύτερη παρέα στο γύρισμα».

Πόσο σημαντικό είναι τελικά να υπάρχει πραγματική καλή ατμόσφαιρα πίσω από τις κάμερες;

«Είναι από τα πιο σημαντικά, εάν όχι το σημαντικότερο ζητούμενο. Οι καλές δουλειές που έχουν και διάρκεια, πέραν του καλού σεναρίου, της σκηνοθεσίας και των καλών ηθοποιών, βασίζονται στην καλή ατμόσφαιρα πίσω από τις κάμερες. Είμαι πολύ τυχερή σε αυτό τον τομέα, καθώς σε όλες μου τις δουλειές έτυχε να συνεργαστώ με καταπληκτικούς ανθρώπους, τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ισως να οφείλεται στο ότι κι εγώ είμαι πολύ εύκολος και απλός άνθρωπος».

Γιατί σε αυτόν τον χώρο είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, να υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα backstage; Μήπως γιατί πολλές φορές γίνεται λόγος για το ποιος είναι το πρώτο όνομα, ποιος έχει τον πρώτο λόγο;

«Θα σου πω καθαρά την άποψή μου. Είμαι της σχολής αυτών που πιστεύουν στην ιεραρχία και την ομαδική δουλειά ταυτόχρονα. Προσαρμόζομαι στους κανόνες, όπως αυτοί έχουν συμφωνηθεί όταν αποφάσισα να είμαι μέλος της ομάδας. Σε μια τέτοια δουλειά αυτός που έχει το πάνω χέρι είναι αυτός που συντονίζει, δηλαδή ο σκηνοθέτης. Είναι ο «προπονητής» της ομάδας. Μπορεί να παίξει μια ομάδα χωρίς προπονητή; Δεν χωράνε σταριλίκια όταν είσαι επαγγελματίας».

Επιστρέψατε στα γυρίσματα μετά την πανδημία. Πώς είναι αυτή η νέα πραγματικότητα;

«Όλα είναι πολύ διαφορετικά με την πανδημία, την οποία δεν αισθάνομαι ότι έχουμε αφήσει πίσω. Είναι απόλυτη ευθύνη όλων να τηρήσουμε τα μέτρα υγιεινής προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα βγούμε από αυτό ασφαλείς. Η παραγωγή έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου τα γυρίσματα να γίνονται με απόλυτη ασφάλεια. Αλλά και από τη δική μας μεριά, ο καθένας ξεχωριστά τηρεί τους κανόνες υγιεινής προκειμένου να μην εκθέσει σε κίνδυνο τον άλλο. Οι σκηνές έχουν προσαρμοστεί στις συνθήκες της κοινωνικής αποστασιοποίησης και καταφέρνουμε, μέσω διαφόρων τεχνικών, να παρουσιάζουμε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στους τηλεθεατές».

Τι σε δυσκολεύει πλέον περισσότερο;

«Το ότι προσπαθώ να διαχειριστώ και να αποδεχθώ τη νέα κατάσταση. Δεν θα έλεγα ότι με δυσκολεύει, αλλά με κάνει να αισθάνομαι αμήχανα και άβολα. Παραδέχομαι ότι με έχει φοβίσει λίγο. Ο μεγάλος μου προβληματισμός είναι εάν αυτό που ζούμε είναι προσωρινό ή μπορεί να έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ή ακόμα και να γίνει τρόπος ζωής από εδώ και πέρα», είπε στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved