Αγρότης μόνος ψάχνει: Ξεκινούν τα γυρίσματα με την Τσολάκη στην παρουσίαση!
Media

Αγρότης μόνος ψάχνει: Ξεκινούν τα γυρίσματα με την Τσολάκη στην παρουσίαση!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο τόσο η Ελένη Τσολάκη όσο και οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ ξεκίνησαν να εργάζονται πάνω στην επαναφορά του ριάλιτι «Αγρότης Μόνος Ψάχνει».

Ωστόσο το πρότζεκτ πήγε πίσω λόγω οικονομικών θεμάτων και φυσικά λόγω κορονοϊού.

«Μακάρι να πάνε όλα καλά, να βοηθήσει και ο καιρός, είναι μια χρονιά, όπως όλα γενικά τα τελευταία χρόνια, που δεν μπορείς να κάνεις πάρα πολλά σχέδια γιατί ξέρεις πως πολλά πράγματα ανατρέπονται. Άρα και εγώ δεν κάνω σχέδια, πάω όπως με πάει η ροή των πραγμάτων.

Μακάρι να γίνει ο «Αγρότης» γιατί, από τον Σεπτέμβρη που τον ετοιμάζουμε, είναι ένα πρότζεκτ το οποίο έχω αγαπήσει και το θέλω πάρα πολύ» είχε δηλώσει η Ελένη Τσολάκη τον περασμένο Μάρτιο στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Η αναμονή όμως λαμβάνει σε λίγες εβδομάδες τέλος, καθώς στα τέλη Αυγούστου ξεκινούν τα γυρίσματα, με στόχο το παιχνίδι να βγει στον αέρα στο α' μισό της νέας σεζόν (Νοέμβριος) και να μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα.

Μάλιστα δεν αποκλείεται η παρουσιάστρια να αφήσει το πόστο της στο «Μεσημέρι» του Γιώργου Λιάγκα, που, όπως όλα δείχνουν, κάνει στροφή στην ενημέρωση, σύμφωνα με το Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved