Νίκος Κοκλώνης - J2US: Δεν μου αρέσει το ριάλιτι και οι ίντριγκες που υπάρχουν
Media

Νίκος Κοκλώνης - J2US: Δεν μου αρέσει το ριάλιτι και οι ίντριγκες που υπάρχουν

Νίκος Κοκλώνης - J2US: Αν ξεκατινιάζονται κάποιοι στα τηλεοπτικά πάνελ, προσωπικά με στενοχωρεί

Ο Νίκος Κοκλώνης παρουσιαστής και παραγωγός του λαμπερού σόου μοιράζεται μαζί μας όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες.

Πώς έννοιες όταν σας ανακοίνωσαν ότι σταματάτε;
Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Σάββατο ήταν που έπαιξε και Κυριακή ήμασταν όλοι μαζί και κάναμε σύσκεψη για το επόμενο επεισόδιο και ενώ συζητούσαμε ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν, ξαφνικά βγαίνει η ανακοίνωση για τον κορονοϊό και παθαίνουμε σοκ. Ήταν αβέβαιο το μέλλον. Όλο αυτό το διάστημα, εμείς συνεχίζαμε να προετοιμαζόμαστε, κάθε Τρίτη ήμασταν έτοιμοι να γράψουμε και τη Δευτέρα λέγαμε «τελικά, δεν γράψουμε αύριο». Όταν ήρθε η μέρα για να γράψουμε, δεν το πιστεύαμε!

Ήσασταν όμως και οι πρώτοι -σε επίπεδο σόου- που επιστρέψατε.
Αντάρτες, ναι! Ήμασταν οι πρώτοι και λάβαμε όσο περισσότερα μέτρα μπορούσαμε. Μετά βγήκαν οι κρατικές συστάσεις προς τις παραγωγές για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν και ήταν σαν να ακολούθησαν αυτά που κάναμε εμείς. Εμείς βάλαμε πρώτοι , τα πλεξιγκλάς, τα τεστ COVID, τις αποστάσεις. Βέβαια, καθώς δεν είχαμε από την αρχή τις οδηγίες, είδαμε σε άλλες παραγωγές της Ευρώπης που είχαν ξεκινήσει ήδη πώς πρέπει να γίνεται. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες που είχαν δοθεί στη Σουηδία

Πέραν του COVID-19, ποιο ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που έπρεπε να λύσεις;
Δεν πίστευα ποτέ ότι θα υπήρχε τόσος ανταγωνισμός, μεταξύ των celebrities, ειδικά σε ένα φιλανθρωπικό σόου. Πίστευα ότι είναι πιο πολύ φιλανθρωπικό, μουσικό και διασκεδαστικό παρά διαγωνιστικό το σόου. Τελικά, καταλήξαμε στο ότι είναι διαγωνιστικό και υπάρχει ένας φοβερός ανταγωνισμός.

Και εσύ λειτουργείς ως πυροσβέστης!
Ολα σκάνε επάνω μου! Από τη μια έχω τους κριτές, από την άλλη έχω τους παίκτες. Στη συνέχεια είναι οι πρωινές εκπομπές όπου ζητούν δηλώσεις, είναι το κανάλι, είναι οι διάλογοι των παικτών με τους κριτές όπου μπορούν να ελεγχθούν και να μπουν σε τάξη. Δεν θέλω να είμαι αγενής και ταυτόχρονα πρέπει να κρατάω και τις ισορροπίες. Είναι πολύ δύσκολο.

Είναι αρκετά τα σπόιλερ που βγαίνουν. Είναι καλό ή κακό;
Σε ένα βαθμό εμένα μου αρέσει, όταν η εκπομπή συζητιέται. Το ότι το σόου είναι talk of the town, για εμένα είναι μια μεγάλη επιτυχία, όπως και για το κανάλι. Αυτό φαίνεται άλλωστε και στις τηλεθεάσεις άλλων εκπομπών, την ώρα που προβάλλουν κάποιο θέμα για αυτό. Δεν μου αρέσει όμως το κακό σπόιλερ. Το να προσπαθούν κάποιοι να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει για να το πουν. Αυτό που μπορεί να χαλάσει το περιεχόμενο σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην έχει ενδιαφέρον το σόου, με ενοχλεί. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που με ενοχλεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Η αλήθεια είναι ότι έχει δημιουργηθεί ένα τέτοιο κλίμα.
Είναι όμως τελείως διαφορετικό το περιεχόμενο του σόου από αυτό. Εγώ θεωρώ πως αυτό έχει βγει, γιατί, όταν έχεις τόσες πολλές προσωπικότητες μαζί, δεν μπορείς να τις ελέγξεις εκτός πλατό.
Αρα, βγαίνουν οι αποχωρήσαντες και λένε διάφορα, βγαίνουν ορισμένοι παίκτες που είναι εκνευρισμένοι με την κριτική ή το βαθμό που πήραν και λένε διάφορα.
Αυτό εγώ δεν μπορώ να το ελέγξω, ούτε ως παρουσιαστής ούτε ως παραγωγός. Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν με την προσωπική τους άποψη. Τώρα αν ξεκατινιάζονται κάποιοι στα τηλεοπτικά πάνελ, προσωπικά με στενοχωρεί. Από την άλλη, δεν μπορώ να τους το απαγορεύσω.

Πηγή: 7μέρεςTv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved