Ασημακοπούλου: «Ο ρόλος της Πέτρας είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα»
Media

Ασημακοπούλου: «Ο ρόλος της Πέτρας είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα»

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, μετά την ολοκλήρωση της κωμωδίας «Το σόι σου», ήθελε το επόμενο βήμα της να είναι κάτι διαφορετικό.

Και αυτό το βρήκε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» όπου υποδύεται την Πέτρα.

Η ηθοποιός μιλά στο «MYtv» για αυτή τη συνεργασία ενώ κάνει και αποκαλύψεις.


Σου είχε λείψει η επαφή με τους υπόλοιπους συνεργάτες σου στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 Πέτα τη φριτέζα;
«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πάρα πολύ να γυρίσω πίσω στη δουλειά μου. Να μιλήσω με τους συνεργάτες μου και να μοιραστούμε αυτή την άσχημη εμπειρία που όλοι βιώσαμε. Η χαρά της συνάντησης ήταν πολύ πιο μεγάλη, γιατί ειδωθήκαμε έπειτα από πολύ καιρό, και η δουλειά μας είναι ομαδικό άθλημα. Ο ένας παίρνει ζωντάνια από τον άλλον. Βέβαια, κάναμε τα τεστ, βγήκαν τα αποτελέσματα και τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας».


Μίλησε μου γι’ αυτή τη συνεργασία...
«Από την οικογένεια της σειράς «Το σόι σου», που ολοκληρώθη¬κε ύστερα από πέντε χρόνια, πέρασα σε αυτήν της «Φριτέζας», π οποία με αγκάλιασε από την πρώτη μέρα και συνεχίζεται μέχρι τώρα. Εκεί, υπάρχουν συνάδελφοι που θαυμάζω χρόνια και ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους. Αυτό που ζω είναι μεγάλη χαρά και τύχη».


Σε αυτή τη σειρά υποδύεσαι την Πέτρα...
«Ο ρόλος της Πέτρας είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα, γιατί είναι εντελώς κόντρα από αυτόν της Αντωνίας. Η Πέτρα είναι ευ-αίσθητη και, ταυτόχρονα, άκαμπτη ως χαρακτήρας, γιατί δεν έχει μάθει να την αγαπούν. Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή που φτάνει στο Φτασμένο, αλλάζει όλη της η αντίληψη, η ιδεολογία, και συν¬δέεται πραγματικά με τους ανθρώπους. Επιπλέον, είναι ικανή για έναν έρωτα να αφήσει ακόμα και τη δουλειά της».


Σε προηγούμενο επεισόδιο αποκαλύφθηκε πως η Πέτρα δεν είναι ανιψιό της Φάλον. Τελικά, γιατί έχει πάει στο Φτασμένο;
«Η Πέτρα βρίσκεται σε μυστική αποστολή, προκειμένου να ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει με τη Λούνα και ποιος κρύβεται πίσω από αυτή. Την έχει στείλει η υπηρεσία της για να εξιχνιάσει όλο αυτό το μυστήριο. Η ίδια, όμως, κάνει τη μία γκάφα μετά την
άλλη, επειδή έχει ερωτοχτυπηθεί με τον Σωκράτη, και συνεχώς την επιπλήττουν από την υπηρεσία».


Θα καταφέρει να ανακαλύψει την αλήθεια;
«Αυτό δεν θα σας το αποκαλύψω...», λέει η ηθοποιός στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved