Γιαννούτσος-Βαμβακάρης: Αυτός είναι ο λόγος που είπαν «ναι» στην ΕΡΤ
Media

Γιαννούτσος-Βαμβακάρης: Αυτός είναι ο λόγος που είπαν «ναι» στην ΕΡΤ

Ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης μίλησαν για την κοινή τους πορεία στο ραδιόφωνο αλλά και το λόγο που απάντησαν θετικά στην πρόταση της ΕΡΤ. 

Ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης δεν έκρυψαν ότι στοχεύουν σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην ΕΡΤ, ωστόσο δε θέλουν να αλλάξουν μόνο και μόνο για να τους δουν περισσότεροι.

-Ξεκινήσατε με Λεωνίδα Κουτσόπουλο, συνεχίσατε με τους Αρβύλα.Πως επιλέγετε τους καλεσμένους σας και τι μας επιφυλάσσετε για τη συνέχεια;

Τάκης Γιαννούτσος: «Θέλουμε να φιλοξενούμε ευχάριστους ανθρώπους, ώστε να κάνουμε μια ωραία κουβέντα μαζί τους και παρέα να περάσουμε ένα άμορφο βράδυ. Ο Μπόμπ Σφουγγαράκης π.χ. είναι μια τέτοια περίπτωση και σύντομα θα τον έχουμε». Θοδωρής Βαμβακάρης: «Το βασικό κριτήριο επιλογής είναι να έχουν ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή. Δεν μπαίνουμε τόσο στο δημοσιογραφικό πειρασμό της επικαιρότητας επειδή όπως θα έχετε δει και στο παρελθόν υπάρχουν καλεσμένοι που είναι ξεχασμένοι από την επικαιρότητα αλλά έχουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πουν. Επιδίωξη μας είναι να κάνουμε τον καλεσμένο να νιώσει άνετα και να γίνει μεταξύ μας μια χαλαρή κουβέντα, η οποία θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή μιας βραδινής εκπομπής. Ούτε ψυχανάλυση θέλουμε να κάνουμε, ούτε να βγάλουμε είδηση με ψυχαναγκαστικό τρόπο. Φυσικά αν κάτι βγει από την ροή της κουβέντας , το οποίο να έχει ειδησιογραφικό ενδιαφέρον θα είναι καλοδεχούμενο. Όσον αφορά τον επόμενο καλεσμένο θα είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης».


-Ποιος είναι ο... Αυτός και ποιος ο... Άλλος;

Τ.Γ. :«Ο Αυτός κάθεται στη μία πλευρά του τραπεζιού και ο Άλλος στην άλλη. Αλλά όπως θα είδατε αλλάζουμε συνέχεια θέσεις. Όταν λοιπόν το βρούμε και εμείς θα σας ενημερώσουμε».

Θ.Β.: «Είναι ένα πανάρχαιο ερώτημα το οποίο δεν έχει λύσει ακόμα η επιστήμη».


-Ποιος ο λόγος που επιλέξατε την ΕΡΤ για την εκπομπή σας και όχι κάποιο ιδιωτικό κανάλι;

Τ.Γ.: «Ως γνήσιοι Έλληνες παλεύαμε μια ζωή για μια θέση στο Δημόσιο, να βάλουμε το κεφάλι μας κάτω από ένα κεραμίδι».

Θ.Β.: «Γιατί βλέπουμε ότι η ΕΡΤ κάνει μια προσπάθεια να αναδείξει ένα καινούργιο πρόσωπο και μας φάνηκε ότι μπορούμε να συμμετάσχουμε και εμείς σε όλο αυτό Μείναμε αρκετό καιρό εκτός τηλεόρασης μετά το «Νύχτα θα φύγουμε» του ΑΝΤ1, το οποίο ήταν ένα κόνσεπτ που δεν μας ταίριαζε, όπως φάνηκε στην πορεία. Πέσαμε, βέβαια, τότε και σε μια αυτοκαταστροφική περίοδο του καναλιού. Ο λόγος που μείναμε καιρό εκτός τηλεόρασης ήταν ότι θέλαμε, αν κάναμε ξανά εκπομπή, να βγαίναμε με ένα κόνσεπτ που θα μας εκπροσωπούσε και θα ήμασταν απολύτως υπεύθυνοι, αν δεν πήγαινε καλά. Γιατί είναι άδικο να χρεώνεσαι την αποτυχία ενός πράγματος που το κάνεις με βαριά καρδιά. Στην ΕΡΤ περιγράψαμε την ιδέα μας, τους άρεσε και προχωρήσαμε. Τόσο απλά».


-'Εχουμε δει ότι, όταν τηλεοπτικά πρόσωπα δοκιμάζονται στο ραδιόφωνο, δεν έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Eσείς είστε ένα ραδιοφωνικό δίδυμο που έγινε τηλεοπτικό. Με ποιο αποτέλεσμα (σε επίπεδο τηλεθέασης) θα ήσασταν ικανοποιημένοι;


Τ.Γ.: «Με το υψηλότερο. Γιατί να το κρύψωμεν, άλλωστε. Απλώς, πριν από τα νούμερα τηλεθέασης, μας απασχολεί να είμαστε και στην τηλεόραση το ίδιο ευχάριστοι, αγαπητοί, αντικειμενικοί και ειλικρινείς, όπως είμαστε στο ραδιόφωνο».

Θ.Β.: «Ισχύει αυτό που λέτε, αλλά υπάρχει και το παράδειγμα των Καρπετόπουλου- Πανούτσου που είναι πετυχημένοι τόσο τηλεοπτικά όσο και ραδιοφωνικά. Το ίδιο συμβαίνει αντίστροφα με τους stand up comedians ή τους youtubers που μπορεί να κάνουν καλές τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά δεν έχουν ανάλογη ραδιοφωνική επιτυχία. Αναφορικά με την τηλεθέαση, θα μπορούσα να σας πω το κλασικό, «δεν με ενδιαφέρει η τηλεθέαση», αλλά δεν θα σας το πω. Ως άνθρωπος του ραδιοφώνου, με ενδιαφέρει να με ακούν όλο και περισσότεροι ακροατές, επομένως και τώρα στην τηλεόραση θα ήθελα να με βλέπουν όλο κ περισσότεροι τηλεθεατές. Επιτυχία για μένα είναι το προϊόν μας να το δουν πολλοί. Δεν θα το αλλάξουμε, όμως μόνο και μόνο για να το δουν περισσότεροι», είπαν στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved