Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Θα πάθεις πλάκα όταν δεις πόσοι το παρακολούθησαν
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Θα πάθεις πλάκα όταν δεις πόσοι το παρακολούθησαν

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τρέλανε την AGB.

Και γέλασαν και διασκέδασαν και… μουρμούρισαν 1.469.000 τηλεθεατές, χθες, έστω και για 1 λεπτό με το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η δημοφιλής σειρά τερμάτισε πρώτη στο δυναμικό κοινό 18-54, με 14,9%, ενώ οι γυναίκες της έδωσαν την πρωτιά με 23,3% σε επιμέρους γυναικείο κοινό.

Σταθερή στις επιδόσεις της η αγαπημένη κωμική σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου», βρέθηκε, για μία ακόμη φορά, στην κορυφή της τηλεθέαση, χθες, Πέμπτη 4 Ιουνίου, σημειώνοντας 20,3 % σε σύνολο κοινού. Πρώτη ήταν επίσης και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 17,5% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 1,9 μονάδες (STAR 15,6%, ΑΝΤ1 12%, ΣΚΑΙ 9,6%, MEGA 4,8%, OPEN 4%). Σε επιμέρους γυναικείο κοινό το κοντέρ έγραψε 24,7% με 17,2 μονάδες μπροστά από το δεύτερο κανάλι.

Περιλήψεις αποψινών επεισοδίων

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Πρωταπριλιά σήμερα και ο Μηνάς παίρνει το αίμα του πίσω από τη Βούλα, θυμούμενος κάποια άλλη «οδυνηρή» πρωταπριλιά… Πρωταπριλιά και η Καίτη θέλει να κάνει μια πλάκα στον Ηλία με τη βοήθεια της Μένης, όμως τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

Η Ξένια διαπιστώνει πως δεν μοιράζεται με το Μπάμπη στιγμές που αγαπάει αυτός. Κι αποφασίζει να το κάνει πράξη τη μέρα που παίζει ο ΠΑΟΚ… Ο Άγγελος δεσμεύεται στη Δικού να βρει επειγόντως κάποιον για μια αντικατάσταση στη στρατιωτική μπάντα. Όμως αντί για αντικαταστάτη, βρίσκει… αντικαταστάτρια.

Έλα στη θέση μου

Η Μαρίνα σιγουρεύεται πως η Φαίη ευθύνεται για την απόλυσή της, την ώρα που ο Αχιλλέας έρχεται σε σύγκρουση με την Φαίη που του ζητά να αποδείξει την αξία του, σώζοντας τη Σόφο. Η Σύλβια και η Βάνα αποφασίζουν να παρακολουθήσουν τον Ζούβα για να μάθουν τι τους κρύβει. Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν βρει τη Ρενάτα και τον Μάρκο να γιορτάζουν χαρούμενοι με τον Λεωνίδα και τη Φλωρέτα; Τι θα κάνει η Φαίη για να αντιμετωπίσει την επίθεση της έξαλλης Μαρίνας;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved