Έρωτας Μετά: Η λύση του μυστήριου βρίσκεται στο πρώτο επεισόδιο
Media

Έρωτας Μετά: Η λύση του μυστήριου βρίσκεται στο πρώτο επεισόδιο

Έρωτας Μετά: Ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη σε ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις.

Ο Μάριος Αθανασίου επέλεξε τη φετινή σεζόν να αφήσει την κωμωδία και να πρωταγωνιστήσει στο ερωτικό θρίλερ του Alpha «Έρωτας μετά».

Ο ρόλος του Χρήστου, παγίδα που μπορεί να σε παρασύρει σε δραματικές εξάρσεις. Εκείνος όμως όχι μόνο κατάφερε να μην πέσει στην μανιέρα της προσποιητής σοβαρότητας, αλλά προσέδωσε την αληθινή διάσταση της τραγωδίας και του μυστηρίου.

Και τώρα περιμένουμε -μαζί με εκείνον- το μεγάλο φινάλε με κομμένη την ανάσα.

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό Tv24 έκανε την αποκάλυψη που όλοι περιμέναμε!


Το να πάρει τον Δημήτρη, το πρώτο παιδί της Άννας, στο σπίτι και να το συστήσει στα αδέλφια του δείχνει μια ανωτερότητα ψυχής.
«Το πιο εύκολο για εκείνον θα ήταν όλες τις αρνητικές σκέψεις και τον θυμό του να τα μεταφέρει στο σπίτι. Ήταν φοβερό αυτό που έκανε. Ίσως υπάρχει μια προσομοίωση αυτού που νιώθει ο ίδιος για την απώλεια της Άννας με αυτό που νιώθει το παιδί της ο Δημήτρης».

Παρόλο που μαθαίνει ότι ο Μιχάλης δεν είναι δικό του παιδί, επιμένει ότι είναι ο πατέρας του.

«Μου άρεσε που το χειρίστηκε έτσι. Είναι η πραγματική αγάπη του για το παιδί που το μεγάλωσε και το φρόντισε και ότι πρέπει να μείνει στην οικογένεια. Ο Μιχαλάκης είναι ένας άγγελος και ως ρόλος και ως το ίδιο το παιδάκι. Είναι η μεγάλη μου αδύναμα. Και ως Μάριος και ως Χρήστος δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα διεκδικούσε το παιδί του κάποιος άλλος»


Όμως θα το δώσει για λίγο στον Κωνσταντίνο.
«Θρυμματίζεται το τζάμι της πραγματικότητάς του με κάτι που δεν θα το φανταζόταν ποτέ. Αυτά έπαθε ο Χρήστος. Και εννοείται ότι θα υπερασπιστεί μέχρι την τελευταία στιγμή το παιδί να μείνει στην οικογένεια. Όμως του το δίνει με πόνο».


Ο Χρήστος αγαπάει ακόμα την Αννα ή απλώς τη νοιάζεται γιατί είναι η μη¬τέρα των παιδιών του;
«Νομίζω ότι το γεγονός ότι ακόμα ψάχνει έχει να κάνει με την αποκατάσταση της αλήθειας και της σχέσης του με την οικογένεια και όχι με την Αννα. Δεν μπορεί να τη δεχτεί πίσω. Εχει πλέον αισθήματα για την Ηλέκτρα».

Θα μείνουν στο τέλος μαζί;
«θέλω να πιστεύω ότι θα μπορούν να είναι μαζί. Στη δική μου εκδοχή, μια προοπτική και μια δικαίωση είναι να καταλήξει ο καθένας μόνος του γιατί έχουν διαλυθεί πολύ τα κομμάτι του παζλ που δύσκολα ξανακολλάνε. Θα δούμε χρόνια μετά τα αποτελέσματα του τι ήταν αυτό που έγινε και πώς καταλήγουν οι ήρωες».

Θα αργήσουν να βρουν την Αννα; «Καθώς έχει συμπτυχθεί το σενάριο για να δούμε το φινάλε, θα συμβεί πολύ σύντομα»

Γνωρίζετε το τέλος;
«Θα υπάρχει happy end και μια ανατροπή. Η λύση της πλοκής έχει να κάνει με τη σφαίρα που δέχτηκε το ζευγάρι στο πρώτο επεισόδιο και το ποιος έχει το κίνητρο γιο όλα αυτά. Κι εμείς αναρωτιόμαστε. Λέμε «μήπως είσαι εσύ, εγώ;» Όλους τους έχουμε υποπτευθεί», λέει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved