Παρουσιαστές που δεν «μένουν» πια στην τηλεόραση
Media

Παρουσιαστές που δεν «μένουν» πια στην τηλεόραση

Έλληνες παρουσιαστές που βρήκαν το κουράγιο να απαρνηθούν την λάμψη της τηλεόρασης 

Δεν είναι λίγοι τελικά οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης που αποφάσισαν να κλείσουν την πόρτα πίσω τους στην μικρή οθόνη και να ακολουθήσουν άλλους δρόμους.

Κάποιοι από εσωτερική ανάγκη, άλλοι λόγω των περιστάσεων και κάποιοι άλλοι επειδή διέγνωσαν ότι η συγκεκριμένη διαδρομή έχει φτάσει στο τέλος της.

Ρούλα Κορομηλά

Η Εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια κατάφερε από το τέλος της δεκαετίας του 80 από τη θέση της δαχτυλογράφου να παρουσιάζει το πρωινό της ΕΡΤ1 με τίτλο «Μια καλημέρα είναι αυτή».

Η επιτυχία της εκπομπής της εξασφάλισε μεταγραφή το 1991 για τον ΑΝΤ1 όπου έκανε με πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης τον «Πρωινό Καφέ» και αργότερα το «Ciao ΑΝΤ1».

Ήταν η πρώτη που τα έκανε όλα στην τηλεόραση και επάνω της «πάτησαν» όλοι όσοι παρουσίασαν μέχρι σήμερα πρωινάδικα στην Ελληνική τηλεόραση.

Ήταν η πρώτη που έσπασε συμβόλαιο στην ελληνική τηλεόραση το 1994 οπότε και άφησε τον ΑΝΤ1 για το Mega, με «αέρα», όπως έγραφαν τα περιοδικα της εποχής ,1 δισ. δραχμές.

Το 2001 την βρίσκει στον Alpha όπου αρχικά παρουσίασε την
πρωινή εκπομπή «Καλώς τους», η οποία δεν είχε την επιτυχία στην οποία είχε συνηθίσει η Ρούλα, αλλά και βραδινές εκπομπές.

Έκανε ένα πέρασμα από το Star την τηλεοπτική σεζόν 2004-2005 όπου έκανε το «Ολε», το οποίο δεν της πήγε καλά.

Με την επιστροφή της στον Alpha ανέλαβε διοικητικά καθήκοντα αλλά δεν άφησε την παρουσίαση. Έκανε το «Τρεις ευχές», «Greek Idol» και «Big Brother»

Το 2013 πήρε μέρος στην κριτική επιτροπή του δεύτερου «J2US» του Mega.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Κατερίνα Λάσπα

Το 1997 στον ΑΝΤ1 είναι η Ελένη Μενεγάκη και στο Mega η Ρούλα Κορομηλά.

Στο Star κάνει το ντεμπούτο της με την εκπομπή «STAR CAFE» η Κατερίνα Λάσπα η οποία κάνει την έκπληξη αφού για δύο σεζόν πήγε πάρα πολύ καλά!

Τότε τον Τύπο απασχολούσε η φημολογούμενη σχέση της με τον Στέφανο Σαρτίνι.

Η Κατερίνα Λάσπα μετά από χρόνια παρουσιάζει το ριάλιτι «Bar» του Mega, το οποίο το κανάλι επιστράτευσε μετά την τεράσια επιτυχία του «Big Brother».

Από τότε η Κατερίνα Λάσπα κάνει διάφορες - σποραδικές- παρουσιάσεις με τελευταία ένα talk show σε συνδρομητική πλατφόρμα.

Ανδρέας Μικρούτσικος

Αν η Ρούλα Κορομηλά είναι η παρουσιάστρια που «έχτισε» (τουλάχιστον μια) ζώνη της ιδιωτικής τηλεόρασης ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ο παρουσιαστής που έχτισε το ριάλιτι.

Από το 1992 έως το 1996 παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το «Μεγάλο Παζάρι» και την πρωινή εκπομπή «Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό».

Το 1996 πήρε μεταγραφή για τον ΑΝΤ1 και με τη σκληρή κοινωνική εκπομπή «Επιτέλους μαζί», με πολλά σόου και τηλεπαιχνίδια όπως «Άντρες έτοιμοι για όλα» και «Θησαυροφυλάκιο».

Ο τελικός του πρώτου «Big Brother» έφτασε το ανεπανάληπτο 82% και αυτό του άνοιξε το δρόμο για το «Fame Story» και «Mission».

To 2004 κάνει στον Alpha το «Dream Show», το «Από Καρδιάς» και «Το πιο μεγάλο παζάρι» αλλά οι τηλεθεατές δεν τον αντάμειψαν. Η τελευταία παρουσία του στην TV ήταν τη σεζόν 2008-2009, με την πρωινή εκπομπή του Star «Παρέα με τον Ανδρέα».Από τότε δεν έχει ξανακάνει τηλεόραση

Γιώργος Πολυχρονίου

Ο Γιώργος Πολυχρονίου έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό από το
τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» το οποίο παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία από την Πρωτοχρονιά του 1990 έως και τις 23 Οκτωβρίου 1992 ΑΝΤ1, έχοντας ως βοηθό του την Κρίστα Σταματοπούλου.

Το 1992 παρουσίαζε για δύο χρόνια το τηλεπαιχνίδι Mega Βanca, έχοντας ως βοηθό την πρωτοεμφανιζόμενη τότε Ελένη Μενεγάκη.

Βάσια Λόη


H Βάσια Λόη, που γνωρίσαμε ως παρουσιάστρια στο Αlter, αποφάσισε να αφήσει την τηλεοπτική της καριέρα και να αφοσιωθεί στον άντρα της και στα παιδιά της.

Η πρώην παρουσιάστρια λοιπόν, η οποία είναι παντρεμένη με τον εφοπλιστή Νικόλα Μαδιά, ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν την έχει ξεχάσει κανείς.

Η ίδια κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και δεν τη βλέπουμε συχνά σε κοσμικά στέκια και εκδηλώσεις, αφού αποφεύγει τους φωτογράφους.

Η Βάσια Λόη αν και μανούλα δυο παιδιών παραμένει όσο όμορφη την αφήσαμε στην τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση.

Νάντια Μπουλέ


Είναι κανείς να απορεί γιατί η Νάντια Μπουλέ σπατάλησε το ταλέντο της στην τηλεόραση!

Κοινό και κριτικοί την αποθεώνουν με τα σχόλιά τους για τη συμμετοχή της σε μιούζικαλ και μουσικές βραδιές.

Η Νάντια Μπουλέ ευτυχώς για εκείνη και τις μουσικές παραστάσεις έχει κλείσει οριστικά πίσω της την πόρτα της τηλεόρασης.

Στην τηλεόραση παρουσίασε στο Alter την εκπομπή «LifeStyle», στο Mega την εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί», στον ΑΝΤ1 το «Τοp chef», το «Elatte» και το «Black out».«Είμαι πολύ χαρούμενη, γεμάτη και φορτωμένη με δραστηριότητες που αγαπώ. Όταν γεμίζεις τη μέρα σου με τόσο δημιουργικά πράγματα και όταν οι συνθήκες δεν ευνοούν για να κάνεις κάτι που σε εκφράζει στην τηλεόραση και ούτε σου έχει προταθεί κάτι που να σε τσιγκλήσει για να πεις “επιστρέφω”, τότε δεν σου λείπει», έχει δηλώσει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved