Ελένη Ράντου: «Έχω φτάσει να χαστουκίσω κάποιον για σεξουαλική παρενόχληση»
Media

Ελένη Ράντου: «Έχω φτάσει να χαστουκίσω κάποιον για σεξουαλική παρενόχληση»

Η Ελένη Ράντου βρέθηκε στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος και μίλησε για όλα!

Η αγαπημένη ηθοποιός χαλαρή και πολύ ευδιάθετη αναφέρθηκε στην όμορφη οικογένειά της, την κόρη της και τον σύζυγό της Βασίλη Παπακωνσταντίνου αλλά και για όλα όσα έζησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που δεν γνωρίζαμε.

Η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά που μετάνιωσε που έκανε, αλλά ευτυχώς σταμάτησε λόγω της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε για τη στενοχώρια της για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή» ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Χάρη Ρώμα που όπως τόνισε είναι πολύ γενναιόδωρος. Δείτε τι άλλο είπε για εκείνον αλλά και για την τηλεόραση:

Η Ελένη Ράντου μίλησε για τα ρίσκα που δεν παίρνει πια η ελληνική τηλεόραση, για την κρίση που ήρθε και έκανε πιο safe τα μονοπάτια που κινούνται τα κανάλια ενώ έκανε και τη σύγκριση με την αμερικανική τηλεόραση.

Δείτε τι άλλο είπε η ηθοποιός στο παρακάτω βίντεο:

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» η Ελένη Ράντου βρίσκεται πολύ κοντά στο να την ξαναδούμε στη μικρή οθόνη ως πρωταγωνίστρια σε σειρά. Επίσης, η ηθοποιός μίλησε για τις συνήθειες που αποκτήσαμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Δείτε τι άλλο είπε για τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της:

H Ελένη Ράντου αναφέρθηκε και στη σχέση με την κόρη της Νικολέτα την οποία ακολούθησε μέχρι και την... Αγγλία. Βρέθηκε εκεί για επτά ημέρες καθώς δεν ήθελε να την αφήσει να πάει μόνη της με το σχολείο την καθιερωμένη εκδρομή και περιέγραψε κάποιες ξεκαρδιστικές στιγμές που έζησε εκεί μαζί της. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Επίσης, αφού πρώτα μίλησε για τη σχέση της με τη ροκ μουσική και ουσιαστικά απέφυγε να μιλήσει για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ανέφερε ότι η μητέρα της ήταν μεγαλύτερη φαν από την ίδια προς τον Έλληνα ροκστάρ. Μάλιστα τόνισε ότι «Από κλίμακα 1 έως 10, με ενοχλεί δέκα να μιλάω για τον Βασίλη». Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο:

Τέλος, η Ελένη Ράντου παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια: «Δεν έχω υποστεί ποτέ βιασμό, αλλά κάποιες φορές το φλερτ ξεπερνούσε τα όρια. Μάλιστα, έχω φτάσει σε σημείο να χαστουκίσω κάποιον». Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved