Η Σπυροπούλου σχολιάζει για πρώτη φορά το «αντίο» της Μενεγάκη στην TV!
Media

Η Σπυροπούλου σχολιάζει για πρώτη φορά το «αντίο» της Μενεγάκη στην TV!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ελένη Μενεγάκη υπήρξαν για περίπου δύο χρόνια στενές φίλες και έκαναν μάλιστα και πολύ καλή παρέα. 

Λογικό λοιπόν είναι η Queen Dina να γνωρίζει καλά τον χαρακτήρα της ωραίας Ελένης της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Κωνσταντίνα λοιπόν για πρώτη φορά σχολιάζει την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό προσκήνιο λέγοντας χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο TV Έθνος:

«Δεν σχολιάζω τις αποφάσεις των άλλων. Ο καθένας σκέφτεται και πράττει βάσει των δικών του δεδομένων και επιθυμιών. Είναι απόλυτα θεμιτό και σεβαστό. Με την Ελένη Μενεγάκη γνωριζόμαστε και σε προσωπικό επίπεδο.

Τα τελευταία 25 χρόνια δεν έχει πιει ένα καφέ με τις φίλες της. Προφανώς και θέλει να κάνει πράγματα, που όπως είπε της έχουν λείψει. Φαντάζομαι θα καταπιαστεί με κάτι άλλο. Είμαι σίγουρη πως θα μας λείψει η Ελένη.

Όπως, όμως, λέει και ο σοφός λαός "καλύτερα να λένε πού ν' την, παρά να λένε να 'την". Η Ελένη φεύγει στο peak της» είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα και συμπλήρωσε:

«Ξεκίνησα κατά κάποιον τρόπο από την εκπομπή της Ελένης. Εγώ την αγαπώ και τη θαυμάζω μέσα από την εκπομπή της και χαίρομαι για εκείνη. Έχουμε περάσει πολύ όμορφα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved