Elif: Η Αρζού κρυφακούει την Γκόντζα και καταλαβαίνει τα σχέδιά της!
Media

Elif: Η Αρζού κρυφακούει την Γκόντζα και καταλαβαίνει τα σχέδιά της!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις και σήμερα στη σειρά του Star, Elif

O Ερκούτ τηλεφωνεί στην Γκόντζα για να ζητήσει μια χάρη και εκείνη ξαφνιάζεται. Καθώς μιλάνε τους ακούει η Αρζού. Τώρα ξέρει πως η Γκόντζα θυμάται τα πάντα.

Ο Γιουσούφ συμπεριφέρεται φιλικά στη Λεϊλά αν και εκείνη είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ο Γιουσούφ της κρατάει το χέρι και της λέει πως θα είναι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί.Ο Ονούρ έρχεται να δει τη Λεϊλά κρατώντας λουλούδια και τη βλέπει μαζί με τον Γιουσούφ. Πιστεύει πως έχουν σχέση και όταν φεύγει ο Γιουσούφ, ο Ονούρ λέει στην Λεϊλά πως τελειώσανε. Η κοπέλα προσπαθεί να του εξηγήσει αλλά εκείνος δεν ακούει κουβέντα.

Η Λεϊλά του λέει πως είναι σκλάβος των προκαταλήψεων του και εκείνος της απαντάει πως εκείνη είναι σκλάβα στο παρελθόν. Η Αρζού καταλαβαίνει πια πως η Γκόντζα έχει κάποιο σχέδιο. Η Ελίφ βλέπει τους γονείς της φίλης της Τζεϊντά να έρχονται να την πάρουν από το σχολείο και νιώθει περίεργα. Νοσταλγεί έναν πατέρα στη ζωή της.

Η Αρζού κάθεται ανήσυχη και κλειδωμένη στο δωμάτιό της. Όταν έρχεται ο Ουμίτ, ανοίγει την πόρτα της αφού πρώτα τη διαβεβαιώνει πως είναι μόνος του. Η Αρζού του λέει πως η Γκόντζα παίζει μαζί τους καθώς ξέρει πως θυμάται τα πάντα. Ο Ουμίτ ξαφνιάζεται από τα λόγια της και δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι το ξέρει από καιρό. Λέει στην Αρζού πως υπερβάλλει αλλά εκείνη είναι σίγουρη πως η Γκόντζα θέλει το κακό της.

Όταν η Γκόντζα της φέρνει τα χάπια της, η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Η μητέρα της Λεϊλά και του Ονούρ δεν έχουν ιδέα για τον καυγά του ζευγαριού. Η Λεϊλά αναπολεί τη στιγμή που ο Γιουσούφ της έπιασε το χέρι. Δεν μπορεί να σταματήσει να τον σκέφτεται. Ο Μουράτ εξακολουθεί να δουλεύει ως κούριερ αλλά φαίνεται πως μεταφέρει κάτι παράνομο. Ο πατέρας της Αϊλά τον χρησιμοποιεί για τις βρώμικες δουλειές του. Η Αϊλά διαισθάνεται κάτι και ρωτάει τον πατέρα της αλλά εκείνος το αρνείται. Ο Μουράτ δεν έχει ιδέα για το τι μεταφέρει. Η Σιταρέ επιστρέφει στον Ερκούτ το πακέτο, που της είχε δώσει για να τοποθετήσει στο αυτοκίνητο του Σελίμ και του ζητάει να την αφήσει ήσυχη. Ο Ερκούτ της λέει πως δεν θα είναι εύκολο. Η Σιταρέ του λέει πως δεν βλέπει πια τον Σελίμ. Εκείνη τη στιγμή όμως της τηλεφωνά ο Σελίμ αλλά η κοπέλα δεν απαντάει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved