Κόκκινο Ποτάμι: Παντούση: «Μαζί με την Ιφιγένεια θα κλαίει κι η Αναστασία»
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Παντούση: «Μαζί με την Ιφιγένεια θα κλαίει κι η Αναστασία»

Μια συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Αναστασία Παντούση, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Open beyond το «Κόκκινο Ποτάμι».

Η πρωταγωνίστρια, αφού μίλησε για την επιστροφή στα γυρίσματα και αποκάλυψε ποια σκηνή την έχει δυσκολέψει αρκετά, αναφέρθηκε στο φινάλε του σήριαλ.

Πώς ένιωσες, επιστρέφοντας στα γυρίσματα;

Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε αρκετά και όταν συναντηθήκαμε για το πρώτο μας γύρισμα ήταν με κάποιο τρόπο σαν να ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Αλλά κατευθείαν κιόλας δέσαμε πάλι, σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Η σειρά έχει πολλές δύσκολες σκηνές.

Μέχρις στιγμής η σκηνή που με δυσκόλεψε ήταν όταν έμαθα για τον θάνατο του Μίλτου. Ήταν μια πολύ δυνατή σκηνή, τόσο συναισθηματικά όσο και ψυχικά. Σε αυτήν έπρεπε με κάποιο τρόπο να φέρω όλο αυτό τον πόνο μέσα μου και να το ζήσω, όπως το είχε ζήσει η Ιφιγένεια. Ήταν δύσκολο και ψυχοφθόρο για εμένα.

Η ηρωίδα σου εκεί που είχε βρει ένα στήριγμα το χάνει. Έχει περάσει πολλά…

Και θα περάσει και άλλα!

Τα δύσκολα δηλαδή θα τα δούμε από εδώ και πέρα;

Νομίζω ότι τα δύσκολα τα έχετε δει ήδη και τώρα θα έρθουν τα ακόμα δυσκολότερα. Ούτως ή άλλως, και από την Ιστορία γνωρίζουμε πως όσο περνούσε ο καιρός τόσο πιο δύσκολα ήταν τα πράγματα. Τα γεγονότα γίνονταν ακόμα πιο τραγικά και εμείς αυτό θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε.

Εσύ που ξέρεις το φινάλε πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Δεν είμαι σίγουρη ότι ξέρω το φινάλε της Ιφιγένειας, γιατί νομίζω ότι ο κύριος Μανουσάκης μας κρατάει μια έκπληξη για το τέλος. Μέχρι στιγμής, αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα μαζί με την Ιφιγένεια θα κλαίει και η Αναστασία.

Νιώθεις ότι ο σκοπός που έπρεπε να εκπληρώσει η σειρά εκπληρώθηκε;

Θεωρώ ότι έχει εκπληρωθεί απολύτως και αυτό το καταλαβαίνω από την ανταπόκριση και τη συγκίνηση του κοινού, αλλά και από το πώς μας έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και στην καθημερινότητα και στα social media. Νέα παιδιά μας προσεγγίζουν και μας μιλάνε για την ιστορία που μαθαίνουν μέσα από εμάς. Όλο αυτό νομίζω ότι δεν θα το ζήσω ξανά και αν ήταν να εκπληρωθεί κάτι, εκπληρώθηκε από όλες τις απόψεις.

Πηγή: 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved