Media

Άγριες Μέλισσες: Τα επίθετα Σταμίρη-Σεβαστός είναι γνωστά-Tης Ρίζως όμως;

Άγριες Μέλισσες: Σίγουρα έχεις κι εσύ αναρωτηθεί και να που σου έχουμε απάντηση.

Μπορεί τα πιο διάσημα επίθετα εκεί στο Θεσσαλικό Κάμπο να είναι αυτό το Δούκα Σεβαστού και της Λενιώς Σταμίρη, όμως η ιστορία σιγά σιγά μας αποκαλύπτει κι άλλα.

Κι ενώ έχει δει την επιγραφή έξω από το μαγαζί της με είδη προικός σίγουρα δεν έχεις προσέξει ποιο είναι το επώνυμο της Κυράς – Ρίζως που στα επόμενα επεισόδια ο ρόλος της αναμένεται ακόμη πιο «δυνατός».

Έτσι για την ιστορία θυμίζουμε πως η Kυρά-Ρίζω είναι η μαμή - προξενήτρα του χωριού - Είναι χήρα, έχει καλοπαντρέψει τα παιδιά της και είναι γνωστή στο χωριό για τις πολλές ιδιότητές της. Μαμή, προξενήτρα, ξεματιάστρα. Έχει τα είδη προικός στην πλατεία του χωριού.

Και μετά από μήνες μόλις μάθαμε και το επίθετο της. Η ίδια η Ελένη Καρακάση θεωρεί πως η Ριζώ είναι:

«Ένα ηθικό άνθρωπο. Και για αυτό θέλει να βοηθήσει και την Δρόσω με το παιδί της. Για αυτό θα κάνει τα πάντα για να τα φτιάξει η μικρή με ένα νέο, ωραίο υφασματέμπορα που θα ενδιαφερθεί για εκείνη.

Δεν είναι η σωτηρία της Δρόσως να δώσει το παιδί της στην Ασημίνα. Η Ρίζω δεν θέλει τέτοια αμαρτία πάνω της και δεν την ενδιαφέρουν τα χρήματα των Σεβαστών. Δεν κοιτάει το οικονομικό της συμφέρον μπροστά στο δίκαιο και δεν αγοράζεται με το χρήμα».

Μπες στη gallery και μάθε το επίθετό της!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved