Πέτα τη φριτέζα: «Στόχος της Πέτρας είναι να μείνει με τον Σωκράτη» (pics)
Media

Πέτα τη φριτέζα: «Στόχος της Πέτρας είναι να μείνει με τον Σωκράτη» (pics)

Πέτα τη φριτέζα: Όταν η Πέτρα συνάντησε τον Σωκράτη, ο έρωτας ήταν μονόπλευρος. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, και έπειτα από την «ευλογία» του Αντρέα, ο ένας δε μπορεί να ζήσει χωρίς τον άλλον.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Πέτα τη φριτέζα«, Ιωάννα Ασημακοπούλου, μιλά για την ηρωίδα της, που έχει αλλάξει τη ζωή του Σωκράτη Μπασκία.

Τελικά κατάφερε να προσαρμοστεί η Πέτρα στο Φτασμένο:

«Στην αρχή τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα για την Πέτρα, διότι έπρεπε συνεχώς να κρύβει την ταυτότητά της. Η προσαρμογή της έγινε αφού αποκαλύφθηκε ποια είναι και φυσικό όταν συνδέθηκε συναισθηματικά με τον Σωκράτη και δημιούργησε φιλία με τη Μαριέτα».

Ζείτε μαζί της τόσους μήνες, πως θα την περιγράφατε;

«Δεν έχει μάθει να εκφράζεται και δεν έχει πάρει αγάπη στη ζωή της. Ερχόμενη στο Φτασμένο, συνειδητοποίησε ότι η αγάπη είναι το σπουδαιότερο πράγμα στον κόσμο και γι’ αυτόν τον λόγο είναι ικανή να κάνει τα πάντα για τον Σωκράτη και για όλους όσους έχει μέσα στην καρδιά της».

Θα έλεγε κανείς πως είναι μια ηρωίδα στα μέτρα σας. Φαίνεται πως νοιάζεστε για το γενικό καλό και πως διεκδικείτε αυτό που θέλετε για τη ζωή σας.

«Φυσικά και νοιάζομαι για το καλό όλων και διεκδικώ αυτό που θέλω, αλλά έχω μεγάλη απόκλιση από την Πέτρα ως χαρακτήρας. Είμαστε διαφορετικές και αυτό είναι κάτι που εμένα με ιντρίγκαρε από την αρχή σε σχέση με αυτόν τον ρόλο. Ηθελα από την πρώτη στιγμή να δω γιατί σκέφτεται και λειτουργεί έτσι αυτός ο χαρακτήρας, τι είναι αυτό που της συμβαίνει, ποια είναι τα συναισθήματα της. Κάθε φορά ανακαλύπτω και κάτι καινούριο και αυτό όταν συμβαίνει στη δουλειά μας είναι ευλογία!».

Τι θεωρείτε πως ξεχωρίζει στον Σωκράτη και πόσο μακριά θα φτάσει η σχέση τους;

«Μέσα στα μάτια του Σωκράτη νομίζω ότι είδε όλη την καθαρότητα της ψυχής του. Αυτό αγάπησε με την πρώτη ματιά. Δεν ξέρω πού και πόσο μακριά θα φτάσει η σχέση τoυς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Πέτρα θα θυσίαζε τα πάντα για εκείνον. Η αγάπη της είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί ούτε η ίδια να ορίσει τον εαυτό της. Τον διεκδικεί συνέχεια, έχει γίνει ο στόχος της ζωής της να είναι με αυτόν τον άντρα».

Πάντως ο Αντρέας δείχνει να τη θέλει για τον γιο του.

«Φυσικά και τη θέλει, διότι ως πατέρας έχει αγωνία για το μέλλον του. Ξέρει ότι μαζί με την Πέτρα θα είναι ασφαλής, ευτυχισμένος και θα χει πάντα κάποιον να τον προσέχει, να τον φροντίζει και να τον αγαπάει!».

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να σταθεί εμπόδιο;

«Το μόνο εμπόδιο στη μέχρι τώρα σχέση τουςείναι ο φόβος του Σωκράτη. Δεν ξέρει πως να τη διαχειριστεί και δεν μπορεί κι αυτός να εκδηλώσει τα συναισθήματα του. Η ορμή της είναι αυτό που τον τρομάζει αλλά και τον γοητεύει παράλληλα».

Ως Ιωάννα, θεωρείτε τελικά πως το Φτασμένο είναι ένα μέρος για να ζει κανείς;

«Δεν ξέρω αν είναι το ιδανικό μέρος, σίγουρα όμως στο Φτασμένο ζεις τόσο έντονες στιγμές που είναι σαν να έχεις ζήσει δέκα ζωές μαζί! Είναι ένα μέρος γεμάτο “θησαυρούς" θα λέγαμε!», είπε στο tv24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved