Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δουλεύω σκληρά για να πετύχει η εκπομπή μου»
Media

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δουλεύω σκληρά για να πετύχει η εκπομπή μου»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη παρουσιάζει τη νέα εκπομπή του ALPHA «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» και φαίνεται πως ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμά της.  

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για το αν σωστά ορισμένοι θεώρησαν πως είναι η διάδοχος της Μενεγάκη, για το αν θα ξανά έκανε εκπομπή με τον άντρα της και για το πως βλέπουν οι κόρες τους την παρουσία τους στην τηλεόραση.



Υπογράψατε στο κανάλι σε μια περίοδο που ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Σωστά ορισμένοι θεώρησαν πως θα είστε η διάδοχός της;

«Καμία σχέση. Εχω την εκπομπή μου και δουλεύω σκληρά για να πετύχει!».

Το γεγονός πως τα πάντα «παρέλυσαν» λίγο μετά την έναρξη των γυρισμάτων και λίγο πριν ξεκινήσει και το «Big Brother» που θα παρουσίαζε ο σύζυγος σας, σας έριξε το ηθικό;

«Αλίμονο αν μέσα στο δάσος έβλεπα το φύλλο... Γιατί περί φύλλου πρόκειται το ότι μέσα σε όλα όσα συνέβησαν παγκοσμίως, αναβλήθηκε για λίγο η εκπομπή μου. Εφόσον μετά την καραντίνα όλα ξαναπαίρνουν τον δρόμο τους, αυτό δείχνει ότι τελικά ήταν γραφτό μου να βγω και να σας... χτυπάω τα κουδούνια».



Θα λέγατε ξανά «ναι» σε ένα πρότζεκτ που θα αναλαμβάνατε με τον σύζυγό σας;

«Θα ξαναέκανα εκπομπή μαζί του.Το θέμα είναι αν θα έκανε εκείνος μαζί μου!».

Θα μπορούσατε ωστόσο να βρεθείτε σε κοινή ώρα προβολής με τον σύζυγό σας;

«Αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά γιατί όχι; Δεν θα άλλαζε κάτι στη σχέση μας το να βρισκόμασταν σε ανταγωνιστικά προγράμματα. Είμαστε κι εμείς όπως όλοι οι άνθρωποι που πάνε στις δουλειές τους».

Οι κόρες σας πώς βλέπουν, αλήθεια, την παρουσία σας στην τηλεόραση;

«Mας ασκούν κριτική και πάντα χαίρομαι να συζητώ μαζί τους. Μου δίνουν και πολλές ωραίες ιδέες, γιατί όταν είμαστε σπίτι είναι οι αρχηγοί του τηλεκοντρόλ, οπότε η γνώμη τους μετράει», είπε στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved