To Your Face Sounds Familiar φεύγει, ο Σεφερλής έρχεται! (photos)
Media

To Your Face Sounds Familiar φεύγει, ο Σεφερλής έρχεται! (photos)

Your Face Sounds Familiar: Το σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1 ολοκλήρωσε τον κύκλο του και δεν θα επιστρέψει από τον Σεπτέμβριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Κι αυτό γιατί, σε περίπτωση νέου κύματος κορονοϊού, το κανάλι φροντίζει να έχει παραγωγές που δεν απαιτούν μεγάλο κοινό και να είναι ολιγομελείς.

«Το Your Face Sounds Familiar δεν θα βγει στον αέρα τα επόμενα επεισόδια. Δεν ήταν μια είδηση που μας έκανε χαρούμενους, όλους τους συντελεστές, ούτε τους συνεργάτες, ούτε και το κανάλι. Αλλά νομίζω ότι ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση. Αυτή η απόφαση έπρεπε να ληφθεί, διότι εκεί σε αντίθεση με το Still Standing, δεν μπορούμε να τηρήσουμε αποστάσεις ασφαλείας.

Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι στην προετοιμασία για να γίνει μια μεταμόρφωση, χρειάζονται ώρες και πάνω από ένα άτομα. Θα γινόταν μισή δουλειά. Δεν μπορεί να έρθει κι ο κόσμος να μας παρακολουθήσει από κοντά. Αν δεν έχεις τον παλμό του κόσμου στο συγκεκριμένο concept δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι τόσο φωτεινός και δυνατός. Ο κόσμος μας έχει μάθει αλλιώς.
Μπαίνει λοιπόν μια άνω τελεία. Συμφώνησε και η Endemol ότι έτσι πρέπει να γίνει. Μπαίνει μία άνω τελεία και από Σεπτέμβριο θα δούμε τι θα γίνει με το YFSF γιατί πρέπει να δούμε και πως θα εξελιχθεί και η κατάσταση στην Ελλάδα. Επειδή το αγαπώ πολύ το YFSF, δεν θέλω να το σκέφτομαι, θα δούμε», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια του σόου, Μαρία Μπεκατώρου.

Τελικά, αν όλα πάνε καλά, το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει με νέoυς συμμετέχοντες τον Φεβρουάριο του 2021. Και πoιoς θα πάρει τη θέση του από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο την Κυριακή το βράδυ;

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει δώσει τα χέρια με τον σταθμό κι ετοιμάζει ένα σατιρικό σόου. Πρόκειται για ένα ριάλιτι που θα παρακολουθεί τη ζωή του στη δουλειά, το θέατρο και το σπίτι, βάσει σεναρίου. Μάλιστα το κανάλι, σύμφωνα με το TV24, του ζήτησε να ξεκινήσει την προετοιμασία, περιορίζοντας την παρουσία κοινού στο στούντιο και τη συμμετοχή πολλών συνεργατών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved