Γυναίκα Χωρίς Όνομα:Ο τηλεοπτικός Μιχάλης δίνει δυνατό spoiler για τη σειρά
Media

Γυναίκα Χωρίς Όνομα:Ο τηλεοπτικός Μιχάλης δίνει δυνατό spoiler για τη σειρά

Απολαμβάνουμε τον Θανάση Πατριαρχέα καθημερινά μέσα από το ρόλο του Μιχάλη στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ο ηθοποιός μιλάει για τον ήρωα του, για τη συνεργασία του με τη Ντόρα Μακρυγιάννη, για την πατρότητα αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα του μετά την εμφάνιση του στην τηλεόραση.

Ας ξεκινήσουμε με το ρόλο σας... Ο Μιχάλης παθαίνει -και- ατύχημα!

«Ο Μιχάλης παθαίνει και αυτό, ναι. Ένας ήρωας που έχει μεγαλώσει με μια τεράστια έλλειψη αγάπης. Αυτήν την έλλειψη ήρθε να την καλύψει η Μαρίνα. Την αγαπάω πολύ... Και φυσικά περνάω από χίλια κύματα για χάρη της. Αυτός είναι ο ήρωάς μου. Έχω αγαπήσει αυτόν το ρόλο, όλες τις πλευρές του -και τις κακές και τις καλές- και την πάλη του να γίνει καλύτερος για να βοηθήσει τους άλλους».

Θα τα καταφέρει να σταθεί όρθιος και μετά το ατύχημα;

«Ξαφνικά, γίνεται και πάλι ένα μεγάλο κακό! Διανύουμε μια πολύ κακή περίοδο, όμως πιστεύω ότι θα είναι και πάλι δυνατός και θα τα αντιμετωπίσουν όλα ξανά μαζί».

Πώς είναι η συνεργασία σας με την Ντόρα Μακρυγιάννη;

«Θέλω να πω γι’ αυτή τη σειρά ότι όλοι οι νεότεροι ηθοποιοί γίναμε ένα. Η συνεργασία μας είναι τέτοια που δεν πιστεύω ότι μπορούσε να είναι καλύτερη. Με την Ντόρα δέσαμε από την αρχή και είναι απίστευτος ο τρόπος που συνυπάρχουμε, όπως και με όλους, μα όλους τους συντελεστές της δουλειάς αυτής».

Πού σας βρήκε η απαγόρευση;

«Βρέθηκα στο χωριό μου με τους γονείς μου και την οικογένειά μου. Ένα χωριό με πέντε μόνιμους κατοίκους. Εκεί μαζί με την 1,5 μηνών κόρη μας, συνειδητοποιήσαμε την πραγματική αξία της ζωής. Ήμασταν από εκείνους τους τυχερούς που βρήκαμε την ευκαιρία να νιώσουμε αυτό το συναίσθημα. Μέσα στη γαλήνη και την ηρεμία. Εγώ ήμουν σε εντατικούς ρυθμούς λόγω δουλειάς -γυρίσματα και θέατρο- και ξαφνικά βρέθηκα να μπορώ να απολαύσω και να ζήσω όλες τις στιγμές στο πλευρό της συζύγου μου με τη νεογέννητη κόρη μας».

Πώς είναι η πατρότητα;

«Νομίζω πώς είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι πιο όμορφο έχει συμβεί στη ζωή μου. Καταλαβαίνω ότι οι ευθύνες είναι τεράστιες».

Με την τηλεόραση άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά σας;

«Δεν άλλαξε τίποτα στη ζωή μου με την καθημερινή σειρά. Δεν έγινα ξαφνικά διάσημος, ούτε κατά διάνοια. Μερικοί άνθρωποι θα με αναγνωρίσουν και όχι ονομαστικά, αλλά με το όνομα του ρόλου και με την αγωνία να είμαι με τη Μαρίνα! Που είναι υπέροχο...» είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved