Δείτε πρώτοι αποσπάσματα από την τηλεοπτική συναυλία των Πυξ Λαξ! (vid)
Media

Δείτε πρώτοι αποσπάσματα από την τηλεοπτική συναυλία των Πυξ Λαξ! (vid)

Οι παλιές αγάπες έρχονται στο Mega και «Στο σπίτι με τους ΠΥΞ ΛΑΞ». Την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 11 το βράδυ, σε μια ανεπανάληπτη βραδιά.

Το αγαπημένο συγκρότημα μπαίνει στο στούντιο με παιχνιδιάρικη διάθεση παρέα με τους μουσικούς αλλά και αγαπημένους φίλους για να θυμίσει σε όλους μας «τι είναι αυτό που μας ενώνει…».

Φυσικά ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας σκοπεύουν να χαρίσουν μοναδικές ερμηνείες, ανάμεσά τους και οι "Παλιές αγάπες", μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού -πλέον- συγκροτήματος. Δείτε παρακάτω το βίντεο...

Μία βραδιά γεμάτη θρυλικές επιτυχίες, μοναδικές ερμηνείες, τραγούδια που αγαπάμε και μελωδίες που ξυπνάνε αναμνήσεις και δυνατά συναισθήματα.

Το κορυφαίο και πιο επιδραστικό ροκ συγκρότημα της ελληνικής μουσικής σκηνής υποδέχεται στο στούντιο εκλεκτούς καλεσμένους: την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Στέλιο Διονυσίου, τη Μαρίζα Ρίζου, τον Λεωνίδα Μπαλάφα και τους Νίκο και Γιώργο Στρατάκη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπαν ο Στέλιος Διονυσίου και η Μαρίζα Ρίζου γι' αυτή τη μουσική βραδιά στην οποία συμμετείχαν:

Ένα ταξίδι στα 30 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας των ΠΥΞ ΛΑΞ στην ελληνική μουσική με όχημα ήχους, μελωδίες και λόγια από τραγούδια που θα γίνουν «…απλά η αφορμή».

Όσο για το πώς αντιμετώπισαν την περίοδο της καραντίνας και τι σχέδια έχουν για το μέλλον, οι δύο καλλιτέχνες, είχαν πολλά να πουν. Δείτε το παρακάτω βίντεο...

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved