Άρης Σερβετάλης: Ξεκίνησε τα γυρίσματα για την ταινία Man Of God-Αγνώριστος
Media

Άρης Σερβετάλης: Ξεκίνησε τα γυρίσματα για την ταινία Man Of God-Αγνώριστος

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την ταινία της Γελένα Πόποβιτς που αφηγείται την ιστορία του Αγίου Νεκταρίου με διεθνές και ελληνικό καστ και τον Άρη Σερβετάλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το θέμα της ταινίας «Man of God» πραγματεύεται την ιστορία, τη ζωή και τη δράση, του Αγίου Νεκταρίου. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στην Αθηνά ενώ κάποια θα πραγματοποιηθούν στην Αίγινα.

Σε ομιλία του το Δεκέμβριο του 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Ιωνίας στην καθιερωμένη συνάντηση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ με τους νέους και τις νέες της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Αρης Σερβετάλης είχε δηλώσει: «Τον Αγιο Νεκτάριο δεν τον υποδύεσαι. Ο Αγιος είναι ζωντανός! Απλά αφήνεσαι…».


Στην ίδια συνάντηση είχε αναφερθεί και στη δική του σχέση με το Θεό και την εκκλησία, μια σχέση που ο ίδιος στηρίζει με σθένος.


«Η σχέση με το Θεό είναι προσωπική. Ο Θεός σε προσεγγίζει με τα δικά σου δεδομένα, σιγά-σιγά και εκεί έγκειται η απόλυτη ελευθερία. Μόνο ο Θεός μπορεί να δημιουργήσει ένα όν και να το κάνει τόσο ελεύθερο που να μπορεί να Τον αρνηθεί. Είναι πράγμα μοναδικό και μεγαλειώδες και εκεί αντιλαμβάνεσαι τι θα πει «ελευθερία». Δεν έχουμε γνωρίσει ακόμη οι άνθρωποι τι σημαίνει "Ορθοδοξία". Οι περισσότεροι νομίζουν ότι η Εκκλησία είναι συντηρητισμός. Η Ορθοδοξία είναι τόσο ανατρεπτική που δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε. Η Εκκλησία είναι "ελευθερία".»


Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr βρέθηκε στα γυρίσματα.

Δες τον ηθοποιό όπως ποτέ ξανά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved