Άγριες Μέλισσες: Το σχόλιο της Ακρίτα και η ενόχληση του σκηνοθέτη
Media

Άγριες Μέλισσες: Το σχόλιο της Ακρίτα και η ενόχληση του σκηνοθέτη

Άγριες Μέλισσες: Ένα τραπεζομάντηλο στάθηκε αφορμή να κάνει σχόλιο η Έλενα Ακρίτα και να δώσει την απάντησή του ένας από τους σκηνοθέτες της σειράς.

Η Έλενα Ακρίτα έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση σχετικά με το πώς θα ήθελε εκείνη να βλέπει στολισμένο το σπίτι των τριών αδερφών Σταμίρη.

Μια παρατήρηση που μάλλον, όπως θα διαβάσετε κι εσείς ενόχλησε έναν από τους σκηνοθέτες της σειράς.

«Εκεί στις Άγριες Μέλισσες βάλτε ρε παιδιά ένα τραπεζομάντηλο στο σπίτι των τριών αδελφών. Δεκαετία του ‘50 τα νοικοκυροκόριτσα στα χωριά και στις πόλεις κεντούσαν τα προικιά τους και στόλιζαν τον χώρο τους όσο φτωχικός κι αν ήταν. Τι είναι αυτό το ξερό τραπέζι το ρουστίκ μες τη μέση. Και γύρω οι τοίχοι άδειοι, ούτε ένα κεντημένο ‘Καλημέρα σας’ που λέει ο λόγος. Ανεπρόκοπες κι οι τρεις σα δε ντρέπονται», έγραψε η σεναριογράφος και συγγραφέας με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο να απαντά:

«Δεν ήθελα να σχολιασω την άποψη της κυρία Ακρίτα αλλά θέλω όμως να σχολιάσω τις υπόλοιπες απόψεις περί λαθών.Κατ αρχάς δεν είναι λάθος που δεν μπήκε τραπεζομαντηλο.Ειναι μια άποψη του σκηνογράφου,που δεν χρειάζεται συστάσεις, και είναι αποδεκτή όσο έχει να κάνει με τους χαρακτήρες του σεναρίου.Το καλημέρα υπάρχει στη κρεβατοκάμαρα των κοριτσιών ,πράγμα που προφανώς πέρασε απαρατήρητο απ' όλους σας.

Αν η Δροσω βρίσκεται στη βρύση συχνά έχει να κάνει με τη γεωγραφία των ηρώων και που κινούνται στη σειρά.Καποιοι βρίσκονται συχνότερα σε κάποιους χώρους.Οσοι έχουν ζήσει σε επαρχία το 60 το ξέρουν αυτό. Είναι δικαίωμα του κάθε ενός να έχει διαφορετική άποψη επί όλων των θεμάτων.Εμεις λοιπόν επιλέξαμε έτσι να το χειριστούμε το ζήτημα.Αν αυτό σας ξενερώνει έχετε πολλές επιλογές.Ειναι.μια σειρά που ποναμε και έχουμε ρίξει το βάρος στις ερμηνείες κι όχι στην πραγματική απεικόνιση της εποχής.Αλλωστε απ' ότι διαβάζω εδώ κανείς δεν έχει τεκμηριωμένη άποψη..π.χ.τσαντες.Ολες οι παρατηρήσεις σας ακούγονται..και σας ευχαριστούμε πολύ για την ενασχόληση σας», έγραψε εμφανώς ενοχλημένος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved