Άγριες Μέλισσες:«Μέλι» έχουν οι αδερφές Σταμίρη-Οι ωραίες του Θεσσαλικού κάμπου
Media

Άγριες Μέλισσες:«Μέλι» έχουν οι αδερφές Σταμίρη-Οι ωραίες του Θεσσαλικού κάμπου

Άγριες Μέλισσες: Άνω – κάτω ένα ολόκληρο χωριό με τις ωραίες του Θεσσαλικού Κάμπου!

Οι αδερφές Λενιώ, Ασημίνα και Δρόσω Σταμίρη είναι αναμφισβήτητα τα κορίτσια του Διαφανίου που από το σπίτι τους έχουν περάσει σχεδόν όλοι οι ήρωες.

Και δεν αναφερόμαστε φυσικά ούτε στη Μυρσίνη, ούτε στη Ρίζω, ούτε και στη Βιολέτα.

Αν εξαιρέσει κανείς την Ασημίνα, η οποία μετά από το αποτυχημένο προξενιό ερωτοχτυπήθηκε από τον μικρό της οικογένειας Σεβαστών, τον Νικηφόρο, οι άλλες δυο Δρόσω και Ασημίνα έχουν ζωή γεμάτη πάθη αλλά και λάθη!

Η Λενιώ δεν έχει και ούτε πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ τον μεγάλο έρωτα της ζωής της που δεν είναι ο Λάμπρος, από τη ζωή της όμως έχουν περάσει δυο ακόμη γοητευτικοί πρωταγωνιστές.

Η ηρωίδα έκανε τον πρώτο της γάμο, ο οποίος συνοδεύτηκε με δάκρυα και αίμα με τον μεγάλο γιο της οικογένειας Σεβαστών τον Σέργιο ενώ αργότερα από τη ζωή της πέρασε και όπως φαίνεται δεν θα φύγει εύκολα ο άγνωστος περαστικός, Θωμάς Κυπραίος.

Στιγμές πάθους και έρωτα έζησε η πρωταγωνίστρια με τους και με τον Κυπραίο αλλά και με τον Λάμπρο!

Όσο για την Δρόσω;

Είναι σίγουρα η πιο «αδικημένη» στον έρωτα αφού στην προσπάθεια της να αγκιστρωθεί από κάποιον έκανε λάθη τα οποία συνεχίζει και πληρώνει. Και φυσικά ας μην ξεχνάμε πως ο φόνος του Σεργιου έγινε όταν εκείνος θέλησε να της «ριχτεί».

Το μεγάλο της ατού είναι η ομορφιά της αλλά είδε τα πάντα να γκρεμίζονται όταν ερωτεύτηκε τον άντρα της αδερφής της, τον γοητευτικό νεαρό από το Παρίσι με τους ωραίους τρόπους, τον Νικηφόρο, έμεινε έγκυος.

Στη ζωή της μετά μπήκε ο ηθοποιός από τα μπουλούκια, ο Παύλος, ένα μικρό φλερτ «έπαιξε» και με τον Κωνσταντή ενώ τώρα με τον Ιορδάνη φαίνεται πως το τοπίο ξεκαθαρίζει!

Μια ζωή γεμάτη ανατροπές και για τις τρεις αδερφές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved