Elif: Το σατανικό σχέδιο της Λεϊλά κατά της Μελέκ
Media

Elif: Το σατανικό σχέδιο της Λεϊλά κατά της Μελέκ

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Star, Elif

Ο Ουμίτ αναρωτιέται που είναι η Γκόντζα και η Αρζού του απαντάει πως δεν την ενδιαφέρει. Οι υποψίες του Ουμίτ αυξάνονται. Άλλωστε η Αρζού ήταν αυτή, που στην αρχή, ήθελε να παραμείνει στο σπίτι η Γκόντζα και τώρα δείχνει αδιαφορία. Η Λεϊλά λαμβάνει λουλούδια από τον Ονούρ με μια κάρτα στην οποία ζητάει συγνώμη. Ο άντρας πηγαίνει έξω από το σπίτι της και με έναν ρομαντικό τρόπο της κάνει πάλι πρόταση γάμου. Η Αϊλά μιλάει με τον πατέρα της και εκείνος της λέει πως είναι σίγουρος ότι ο Μουράτ είναι κλέφτης και πως όταν γεννηθεί το μωρό δεν θα της επιτρέψει να ξαναδεί τον Μουράτ.

Ο Ονούρ απολογείται στη Λεϊλά για τη συμπεριφορά του, έκανε λάθος και δεν υπάρχει τίποτα κακό στη φιλία της με τον Γιουσούφ. Μάλιστα της προτείνει να καλέσουν τον Γιουσούφ στους αρραβώνες τους. Επίσης της δείχνει και φωτογραφίες από το σπίτι, που σκοπεύει να αγοράσουν για να ζήσουν. Η καρδιά της Λεϊλά, μετά από όλα αυτά, μαλακώνει και δέχεται την πρότασή του. Ο Ονούρ της λέει πως την αγαπάει αλλά δεν παίρνει απάντηση. Ένας από τους άντρες του Λατίφ, του λέει πως έμαθε ότι ο Ιντρίς, πρόκειται να πουλήσει διαμάντια, ίσης αξίας με αυτά που κλάπηκαν. Ο Λατίφ καταλαβαίνει πως αυτός έκλεψε τα διαμάντια και γίνεται έξαλλος. Η Λεϊλά λέει στη μητέρα της πως ο Ονούρ άλλαξε γνώ,η για τον γάμο και η μητέρα της χαίρεται αλλά πλέον πρέπει να βρουν νέο μέρος για να κάνουν τους αρραβώνες γιατί το προηγούμενο το ακύρωσε. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι και συναντάει τον Γιουσούφ. Αν και η οικογένεια είναι ακόμα θυμωμένη μαζί του, ανησυχούν για εκείνον.

Ο Σελίμ το βράδυ δεν μπορεί να κοιμηθεί και το πρωί φεύγει νωρίς. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ πιστεύουν πως κάτι δεν πάει καλά. Ο Σελίμ συναντάει τη Σιταρέ και την κατηγορεί πως εκείνη έστειλε την αφίσα στο σπίτι του. Πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο η Σιταρά τον τιμωρεί επειδή την έδιωξε από το σπίτι. Η Σιταρέ του λέει πως κάνει μεγάλο λάθος αλλά ο Σελίμ δεν την πιστεύει και φεύγει. Η Σιταρέ καταλαβαίνει πως πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται ο Ερκούτ. Ο Ουμίτ εξακολουθεί να ανησυχεί για την Γκόντζα. Η Αρζού του λέει πως εκείνη δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνισή της. Ο Ουμίτ μένει σκεφτικός. Δεν καταλαβαίνει γιατί η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην την νοιάζει καθόλου η ιστορία αυτή.

Η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως εκείνος και η Γκόντζα ευθύνονται για τις μέρες, που πέρασε στη φυλακή. Η Λεϊλά πηγαίνει στο σπίτι της Μελέκ να πάρει το φόρεμα της. Το φόρεμα της όμως είναι σκισμένο και η Λεϊλά κάνει φασαρία μπροστά σε όλη την οικογένεια και κατηγορεί τη Μελέκ, η οποία νιώθει απαίσια. Δεν καταλαβαίνει πως καταστράφηκε το φόρεμα. Η Λεϊλά κατηγορεί την Ιντζί επειδή όποτε πήγαινε στο σπίτι να κάνει πρόβα, η μικρούλα την υποδυόταν. Η Ιντζί ορκίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα και η Λεϊλά φεύγει έξαλλη. Όταν απομακρύνεται από το σπίτι έχει ένα σατανικό χαμόγελο αφού σκοπεύει να πει σε όλη τη γειτονιά τι συνέβη ώστε η Μελέκ να μην έχει δουλειά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved