Σπυροπούλου: «Η απουσία της Μενεγάκη θα φέρει αλλαγές στην τηλεόραση»
Media

Σπυροπούλου: «Η απουσία της Μενεγάκη θα φέρει αλλαγές στην τηλεόραση»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε όχι μόνο για την παρουσία της στο Just the 2 of us αλλά και στο θέμα της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

Φέτος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέλαβε χρέη... τραγουδίστριας για το σόου του Open, J2US, και μιλάει για το πως ήρθε η πρόταση, για τα σχόλια που δέχεται από τον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε πόσο θα αλλάξει η τηλεόραση μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.

«Με τον Νίκο Κοκλώνη είναι γνωστό πως έχουμε φιλικές σχέσεις. Με είχε φιλοξενήσει και στο «Celebrity Travel», έχουμε κάνει αξέχαστα ταξίδια. Με πήρε λοιπόν τηλέφωνο και μου είπε για το καινούργιο σόου που είχε σκοπό να κάνει. Είχαμε μιλήσει από τότε που ξεκινούσε το πρότζεκτ. Να φανταστείς δεν είχε κλείσει κανένας τότε, ούτε από τους συμμετέχοντες ούτε στην επιτροπή. Αν και δεν το είχα πολύ με το τραγούδι, ένιωσα από την αρχή ασφαλής με την πρόταση χωρίς να γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες. Είπα λοιπόν το «ναι». Το γνώριζα το J2US και από το παρελθόν και μου άρεσε. Και φυσικά ρόλο έπαιξε και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του σόου. Ηταν ωραία πρόκληση για μένα και σε ωραία συγκυρία», είπε η παρουσιάστρια όταν την ρώτησαν πώς έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στο show τραγουδιού.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο «Survivor» και όσο ήταν στον Αγιο Δομίνικο, στην Ελλάδα υπήρχε η πληροφορία πως είχε ήδη συμφωνήσει με τον Ατζούν Ιλίτζαλι την παρουσίαση του «My Style Rocks». Τώρα υπάρχει η φήμη πως έχει συμφωνήσει για την παρουσία της σε εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη την επόμενη σεζόν. Τι ισχύει και τι όχι;


«Δεν μου αρέσει να δημοσιοποιώ τις συζητήσεις μου, εφόσον δεν υπάρχει μια ανακοινώσιμη συμφωνία. Ομως θα σου πω πως δεν υπήρχε κάποια γραπτή συμφωνία με την Acun Medya. Οσο για την παρούσα φάση, είμαι σε ένα πρόγραμμα, το χαίρομαι και δεν έχω βάλει την υπογραφή μου σε κάτι άλλο. Ναι, συζητώ πράγματα και για την επόμενη σεζόν. Πιστεύω πως του χρόνου θα είναι τελείως διαφορετικό το τοπίο στην ελληνική τηλεόραση για πολλούς λόγους: λόγω των αλλαγών που έχει φέρει η πανδημία του κορονοϊού, λόγω των ανακατατάξεων στα κανάλια, ακόμα και η απουσία της Ελένης Μενεγάκη, που κρατούσε μια ζώνη «ραχοκοκαλιά» για τον Apha, θα φέρει αλλαγές. Προς το παρόν δεν έχω κάτι να πω. Οταν είμαι έτοιμη και έχω κάποιο νέο, θα βγω και θα το μοιραστώ με τον κόσμο, όπως κάνω πάντα». είπε στο tv Έθνος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved