Γυναίκα χωρίς όνομα: Η απαγωγή που σοκάρει Μαρίνα και Κάτια (Photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η απαγωγή που σοκάρει Μαρίνα και Κάτια (Photos)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1.

Ο Χατζής δεν πρόκειται να ηρεμήσει αν δεν μάθει πού κρύβεται η Έλλη. Στόχος του άντρα είναι να τη βρει ώστε να απαλλαγεί για πάντα από το παιδί που θα φέρει στον κόσμο η πρώην αγαπημένη του.

Έτσι, σύμφωνα με το my tv, ο επιχειρηματίας αποφασίζει να απαγάγει ένα από τα παιδιά που απέκτησε η Έλλη από τον πρώτο της γάμο με τον Κωστή και συγκεκριμένα τη μικρή Κατερίνα.

Προκειμένου να επιτύχει τον στόχο του άμεσα και ανώδυνα, προσλαμβάνει έναν άντρα. Ο τελευταίος, λοιπόν, παρακολουθεί την Αλίκη μαζί με τα παιδιά και προετοιμάζεται για την απαγωγή της μικρής Κατερίνας. Ωστόσο, ένα λάθος του εκτελεστή φέρνει τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, αντί να αρπάξει το μικρό κορίτσι, παίρνει με βίαιο τρόπο τη Μελίτη, την κόρη της Μαρίνας.

Η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα στη Μαρίνα και στον Κωστή, που αγωνιούν για τη ζωή της κόρης τους.

Το κοριτσάκι περνάει δύσκολες στιγμές και είναι πολύ τρομαγμένο, ενώ ζητάει συνέχεια τη μητέρα του. Tην ίδια ώρα, ο Κωστής με τον Αντρέα πηγαίνουν στην Αστυνομία θέλοντας να καταγγείλουν την εμπλοκή του Χατζή στην απαγωγή. Ωστόσο τα στοιχεία που έχουν δεν είναι αρκετά για να τον ενοχοποιήσουν.

Από την άλλη, η Μαρίνα βρίσκεται σε πανικό, όπως και η Κάτια .

Η τελευταία προσπαθεί να ηρεμήσει την κόρη της, ενώ της υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να τη φερει σύντομα πίσω! Στη συνέχεια μάνα και κόρη αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν μόνες τους τον Χατζή και να βρουν τη Μελίτη.

Έτσι, η κοπέλα συναντάει τον επιχειρηματία με σκοπό να κάνει τα πάντα προκειμένου να φέρει πίσω την κόρη της.

Ο Χατζής, με θράσος, ομολογεί πως εκείνος κρύβεται πίσω από την απαγωγή και ξεκαθαρίζει στη Μαρίνα πως δεν σκοπεύει να δώσει πίσω το κοριτσάκι αν δεν του αποκαλύψουν πού κρύβεται η Έλλη!

Ο όρος του προβληματίζει έντονα τη Μαρίνα, η οποία όταν επιστρέφει ενημερώνει τον Κωστή για τις εξελίξεις.

Ο τελευταίος, πάνω στην απελπισία του, προτείνει στην κοπέλα να του αποκαλύψουν την αλήθεια, καθώς το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει πίσω η Μελίτη. Όμως εκείνη, παρά τον πόνο της, αρνείται και τον αποτρέπει. Εν τω μεταξύ, η Κάτια αποφασίζει κρυφά από τη Μαρίνα να βρει μόνη της τη Μελίτη.

Πλέον, το μόνο που τη νοιάζει είναι η εγγονή της. Έτσι, για να επιτύχει τον σκοπό της, ζητάει τη βοήθεια του Φώτη. Ο τελευταίος φοβάται για την ασφάλειά της, όμως εκείνη θέλει να παλέψει για τη Μελίτη.

Ο άντρας, λοιπόν, δέχεται και της δίνει ένα όπλο. Πλέον, η Κάτια οπλοφορεί και είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα! Οι ώρες περνούν και η Μελίτη περνάει δραματικές στιγμές στα χέρια του απαγωγέα της, ενώ η υγεία της κινδυνεύει.

Η μικρή, μάλιστα, με όσες δυνάμεις τής έχουν απομείνει προσπαθεί να δραπετεύσει! Παράλληλα, η Κάτια και ο Φώτης στήνουν παγίδα στον Χατζή. Η γυναίκα είναι αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα για να βρει τη Μελίτη και είναι ικανή ακόμα και να πατήσει τη σκανδάλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved