Άγριες μέλισσες: Η πολιορκία του Ιορδάνη στη Δρόσω και η πρόταση γάμου
Media

Άγριες μέλισσες: Η πολιορκία του Ιορδάνη στη Δρόσω και η πρόταση γάμου

Άγριες μέλισσες: Ο κόσμος της Ασημίνας καταρρέει για ακόμη μια φορά – Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά.

Ο Ιορδάνης εμφανίστηκε σαν σίφουνας στη ζωή της Δρόσως και η παρουσία του αναμένεται να την ανατρέψει για πάντα.

Ο νεαρός μαθαίνει το ένοχο μυστικό της στα επόμενα επεισόδια αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει.

Μάλιστα, αποφασίζει να την υποστηρίξει και να μεγαλώσει το παιδί που κυοφορεί σαν να είναι να δικό του προκειμένου να μην το αποχωριστεί όταν το γεννήσει.

Ο Ιορδάνης πολιορκεί τη Δρόσω παρά την προειδοποίηση της Ασημίνας να μείνει μακριά από την αδελφή της. Φτάνει, μάλιστα, στο σημείο να της κάνει πρόταση γάμου.

Ο νεαρός προσεγγίζει την Ελένη και τη διαβεβαιώνει πως θα κάνει την αδελφή της ευτυχισμένη εάν δεχτεί την πρόταση. Η Δρόσω, όμως, είναι σε δίλημμα. Από τη μία δεν θέλει να προδώσει ακόμη μία φορά την Ασημίνα και από την άλλη ο Ιορδάνης είναι η μοναδική ευκαιρία που θα έχει για να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να βρει την ευτυχία.

Η κοπέλα ταλανίζεται για να πάρει μία απόφαση.

Όσο όμως βλέπει την κοιλιά της να μεγαλώνει και νιώθει το μωρό, αποφασίζει να δεχτεί τπν πρόταση γάμου του Ιορδάνη. Σύμφωνα με το my tv, ο νεαρός έχει ήδη κερδίσει την εύνοια της Ελένης, η οποία, αν και ξέρει πως η Ασημίνα θα πληγωθεί, θεωρεί αυτή να την την απόφαση σωστή.

Την επόμενη μέρα, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους μαθαίνοντας πως η Δρόσω ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της.

Η είδηση φτάνει γρήγορα και στη Μυρσίνη, η οποία γίνεται έξαλλη. Εκείνη προσπαθεί να ταρακουνήσει την Ασημίνα να κάνει τη Δρόσω να αλλάξει γνώμη αλλά η κοπέλα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης, γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο.

Και αν κάποιος είχε μία ελπίδα όλο αυτό να είναι ψέμα, ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και η Ασημίνα καταρρέει.

Η Μυρσίνη, όμως, δεν είναι διατειθεμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και να αφήσει το εγγόνι της να μεγαλώσει μακριά από το ις να σπίτι των Σεβαστών.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή της Ελένης και η ίδια ακόμη μία φορά βρίσκεται ανάμεσα στις αποφάσεις των αδελφών της, πρέπει να διαχειριστεί και την απόφαση του δικαστηρίου κατά την οποία χάνει το σπίτι και τα χωράφια της. Η ίδια, όμως, αρνείται να εγκαταλείψει την περιουσία της, παρά τη δικαστική απόφαση, και ο Κυπραίος είναι δίπλα της και τη στηρίζει.

Εν τω μεταξύ, κρυφά από όλους, ο Νικηφόρος προσπαθεί να επισπεύσει τη δημοσίευση της έκθεσης που θα σταματήσει τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης και της απαλλοτρίωσης, βλέποντας πως και η Ασημίνα να αγωνιά για το αποτέλεσμα. Παράλληλα, όμως, όσο οι μέρες περνούν, ο Νέστορας μοιράζεται με την Ανέτ τις υποψίες του για τον Κυπραίο.

Η Ανέτ δεν είναι σίγουρη για τα στοιχεία που της παρουσιάζει αλλά δεν μπορεί να τον βοηθήσει περισσότερο.

Ο Κυπραίος, όμως, ανακαλύπτει πως ο Νέστορας τον υποψιάζεται και ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το παρελθόν του είναι πια ορατός. Γι’ αυτό και πιστεύει πως η ιδανική λύση είναι να φύγει για πάντα από το Διαφάνι.

Ο Κυπραίος ανακοινώνει στην Ελένη πως το σχέδιο της απαλλοτρίωσης θα συνεχιστεί και της προτείνει να φύγουν από το χωριό αλλά εκείνη δεν είναι ακόμη έτοιμη για κάτι τέτοιο, θέλει να περιμένει λίγο ακόμη, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να σώσει την περιουσία της.

Ο Κυπραίος, είναι σε αδιέξοδο, αλλά βρίσκει στο πρόσωπο ενός άντρα απ’ το ένοχο παρελθόν του τη λύση για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα στον Νέστορα.

Την επόμενη μέρα, η Ελένη βρίσκει ξανά την αισιοδοξία της, καθώς δημοσιεύεται η μελέτη του Θεοτόκη. Αυτή η δημοσίευση αναστατώνει το χωριό και προκαλεί τον πανικό του Δούκα, ο οποίος κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω απ’ το ξεσκέπασμα του σκανδάλου. Η σχέση ανάμεσά τους φαίνεται πως δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Ο Δούκας είναι σε απόγνωση και απειλεί ακόμη μία φορά τον Τόλλια προκειμένου να στηρίξει τα σχέδιά του στην επερχόμενη αναμέτρηση των υποψήφιων κοινοταρχών. Κι ενώ το χωριό έχει ξεσηκωθεί με τη δημοσίευση του άρθρου για τη βιομηχανική ζώνη, οι υποψήφιοι κοινοτάρχες έρχονται αντιμέτωποι στο καφενείο.

Θα πάρει ο Τόλλιας το μέρος του Δούκα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved