Ελένη Μενεγάκη: Η φαρμακερή ατάκα της λίγο πριν το τέλος της στον Alpha
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η φαρμακερή ατάκα της λίγο πριν το τέλος της στον Alpha

H Ελένη Μενεγάκη μετρά αντίστροφα προκειμένου να ρίξει οριστικά αυλαία με την εκπομπή, Ελένη στον Alpha!

H παρουσιάστρια σε σχεδόν είκοσι μέρες θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό της και την επόμενη σεζόν θα κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση.

Η Ελένη Μενεγάκη από την ημέρα που ανακοίνωσε στην ονομαστική της γιορτή ότι είναι η τελευταία της σεζόν στον Alpha και δεν πρόκειται να την δούμε σε κάποιο άλλο σταθμό του χρόνου, είναι άνετη και πετά τις ατάκες της στον αέρα της εκπομπής της!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη στις 21 Μαΐου είχε πει: «Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά»!

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα λοιπόν στον αέρα της εκπομπής της πέταξε ακόμα μία ατάκα… ήταν χαλαρή, άκουγε μουσική και δεν βιαζόταν για τη ροή των θεμάτων της εκπομπής της και με ύφος είπε: «Δυνάμωσε τη μουσική μέχρι να βγάλω την τηλεθεάτρια, δεν βιαζόμαστε! Ο χρόνος κυλάει αλλιώς… τώρα πια κυλάει αλλιώς…»!

H Eλένη πια δεν αγχώνεται μιας και αλλάζει ρώτα στη ζωή της και σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά!

Δείτε το ύφος και τις κινήσεις που έκανε όταν έλεγε την ατάκα αυτή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved