Έρωτας μετά: Χωρισμοί, έρωτες, τιμωρία και λύτρωση (Photos)
Media

Έρωτας μετά: Χωρισμοί, έρωτες, τιμωρία και λύτρωση (Photos)

Έρωτας μετά: Στα τελευταία επεισόδια της σειράς γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις αλλά και όλοι οι ήρωες παίρνουν αυτό που επιθυμούν.

Αρχικά, αποκαλύπτεται πως ο πατέρας του Δημήτρη είναι ο Λεγάτος, ενώ ο Αποστόλης έρχεται αντιμέτωπος μαζί του και τραυματίζεται.

Η Άννα αποφασίζει να μείνει μόνη της και η Ηλέκτρα γίνονται ζευγάρι, ενώ η Νόρα γεννάει κοριτσάκι.

Η Άννα, ύστερα από πολλούς μήνες μακριά από το σπίτι και τα παιδιά της, καταφέρνει και επιστρέφει ασφαλής σε αυτούς.

Όλοι είναι συγκινημένοι και χαρούμενοι που είναι και πάλι κοντά τους και έχουν πολλά να πουν αλλά η ίδια ανησυχεί γιατί ο Δημήτρης είναι εξαφανισμένος.

Η Άννα, ακόμη, δίνει μία πολύωρη κατάθεση και ομολογεί πως στην προσπάθεια της να απαλλαγεί από τον Λεγάτο τον πυροβόλησε.

Ο Γιώργος και ο Τόνι σπεύδουν στο διαμέρισμα αλλά έκπληκτοι ανακαλύπτουν πως η σορός του άντρα δεν βρίσκεται εκεί. Οι δύο αστυνομικοί, αργότερα, ανακαλύπτουν ότι η δολοφονία του Λεγάτου ήταν στημένη και ένας νέος κύκλος ερευνών αρχίζει προκειμένου να τον εντοπίσουν πριν προλάβει να κάνει κακό σε κάποιον. Ο Τόνι, μάλιστα, δίνει στοιχεία στον Παπαδόπουλο για να τους βοηθήσει με τις έρευνες.

Εκείνος, όμως, με τη σειρά του αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Αποστόλη στην αναζήτηση του Λεγάτου. Εν τω μεταξύ, η Άννα συναντάει πάλι τον Γιώργο προκειμένου να έχουν μία εφ' όλης της ύλης κουβέντα για όσα έχουν συμβεί αυτούς τους μήνες. Τότε, η γυναίκα αποκαλύπτει στον Γιώργο στοιχεία για το παρελθόν του Λεγάτου, που ίσως τους βοηθήσουν.

Αργότερα, η Άννα και ο Κωνσταντίνος βρίσκονται για πρώτη φορά οι δυο τους και ανακαλούν στη μνήμη τους όσα συνέβησαν τη νύχτα του ατυχήματος.

Έπειτα, η Άννα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Λεγάτο και οι χειρότεροι φόβοι της επιβεβαιώνονται, καθώς ο άντρας την απειλεί να πάει σε αυτόν γιατί κρατάει όμηρο τον Δημήτρη. Τότε, η αληθινή ταυτότητα του Λεγάτου αποκαλύπτεται. Αυτός είναι ο άντρας που βίασε την Άννα σε μικρή ηλικία και είναι ο πατέρας του Δημήτρη.

Ανησυχία για την Άννα

Ο Γιώργος θέλει όσο τίποτε άλλο να βρει γρήγορα τον Λεγάτο ανησυχώντας παράλληλα με την απουσία της Άννας.

Γι΄ αυτό, πιέζει τον Σταύρο να του πει όσα γνωρίζει για εκείνον.

Τότε, όμως, ενημερώνεται πως η Άννα λείπει ώρες από το σπίτι και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται.

Παράλληλα η Κατερίνα και ο Ηλίας ύστερα από έναν ακόμη καβγά χωρίζουν.

Ωστόσο, εκείνη τον απειλεί προκειμένου να επιστρέψει κοντά της.

Οι ώρες περνούν και όλοι προσπαθούν να εντοπίσουν τον Λεγάτο ανησυχώντας παράλληλα με την απουσία της Άννας.

Ο Αποστόλης και ο Παπαδόπουλος, όμως, είναι στα ίχνη του. Παράλληλα, η Άννα φτάνει στο σημείο συνάντησης με τον αδίστακτο άντρα. Είναι αποφασισμένη για όλα, καθώς θέλει να σώσει τον Δημήτρη.

Έτσι, λοιπόν, απειλεί τον Λεγάτο με ένα όπλο, ενώ στο σπίτι τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με την αποκάλυψη του τραγικού παρελθόντος της. Εν τω μεταξύ, η Λαμπρινή είναι με τη Νόρα όταν οι πρόωροι πόνοι τις οδηγούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, η Ηλέκτρα προσπαθεί να διαχειριστεί τον Κωνσταντίνο, που είναι συντετριμμένος από όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του αυτό το διάστημα. Λίγες ώρες μετά, ο Αποστόλης καταφέρνει να εντοπίσει τον Λεγάτο και έρχεται αντιμέτωπος μαζί του. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος μαθαίνει για την κατάσταση της Νόρας, ενώ ο Φώτης παίρνει μία τραγική απόφαση.

Η Νόρα γεννάει κοριτσάκι

Ο Γιώργος αποφασίζει να αφήσει την υπόθεση και τις έρευνες καινά βρεθεί στο νοσοκομείο στο πλευρό της Νόρας.

Η τελευταία, λίγες ώρες μετά, φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευτυχία του ζευγαριού. Παράλληλα, όμως, ο Αποστόλης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς είχε συμπλοκή με τον Λεγάτο και τραυματίστηκε σοβαρά.

Έτσι, ο Τόνι και ο Παπαδόπουλος καταλήγουν οι δυο τους να δώσουν τέλος στην υπόθεση που ταλαιπώρησε, στενοχώρησε, πλήγωσε και στιγμάτισε για πάντα όλους όσοι εμπλέχτηκαν σε αυτή.

Λίγες μέρες μετά, η Όλγα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καθαρίσει τ' όνομα της. Ωστόσο, μπαίνει στη φυλακή, όπου και γεννάει το παιδί της, ενώ τα νέα για τον Φώτη συνθλίβουν τον Γιώργο, που βλέπει ένα κεφάλαιο της ζωής του να κλείνει και όλη του τη ζωή να αλλάζει εντελώς.

Ο Κωνσταντίνος παίρνει μία καθοριστική για όλους απόφαση. Να αποσυρθεί από την οικογενειακή επιχείρηση. Τα ηνία αναλαμβάνει ο Γεράσιμος, ενώ εκείνος επιλέγει να έχει μια πιο ήσυχη ζωή. Η Άννα, στον απόηχο της ομηρίας της, καταλαβαίνει πως θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει σε μια κανονικότητα.

Αποφασίζει, όμως, να χωρίσει με τον Κωνσταντίνο και να αφοσιωθεί στα παιδιά της. Από την άλλη, όπως όλα δείχνουν, αυτή η ιστορία έφερε κοντά την Ηλέκτρα και τον Χρήστο, οι οποίοι γίνονται ζευγάρι. Μερικά χρόνια αργότερα, η Νόρα, ο Γιώργος, ο Χρήστος, η Ηλέκτρα, η Άννα, ο Δημήτρης, ο Κωνσταντίνος κι ο Ηλίας ζουν ο καθένας τον δικό του «Έρωτα μετά».

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved