Καφέ της Χαράς: Νέα πρόσωπα στο Κολοκοτρωνίτσι (Photos)
Media

Καφέ της Χαράς: Νέα πρόσωπα στο Κολοκοτρωνίτσι (Photos)

Η κωμική σειρά «Το Καφέ της Χαράς» δια χειρός Χάρη Ρώμα - Άννας Χατζησοφιά επέστρεψε, έπειτα από περίπου 15 χρόνια, με ολοκαίνουρια επεισόδια.

Ωστόσο, αυτά χρειάστηκε να διακοπούν ξαφνικά, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, όμως, οι συντελεστές άρχισαν να πηγαίνουν και πάλι στο Κολοκοτρωνίτσι και σε άλλες τοποθεσίες γύρω από αυτό, προκειμένου να γυρίσουν αρκετά επεισόδια για του χρόνου!

Πέρα από τους ήδη γνώριμους χαρακτήρες, θα δούμε και κάποιους καινούργιους για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv, ο πρώτος είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί έναν σκοτεινό τύπο, και συγκεκριμένα έναν μαφιόζο, που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αναστάτωση στους κατοίκους του αρκαδικού χωριού.

Η συμμετοχή του είναι για δύο επεισόδια.

Στη συνέχεια, στο καστ εντάσσεται ο Περικλής Αλμπάνης, ο οποίος θα συμμετέχει σε τρία επεισόδια, υποδυόμενος τον μελλοντικό πεθερό του Μάνου Πώποτα (Πάρης Σκαρτσολιάς), δηλαδή τον πατέρα της Αρετής (Μαριαλένα Ροζάκη).

Ο άντρας πηγαίνει στο χωριό για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση της ξαδέλφης του, της Χάιδως, αλλά και για την επικείμενη... εγκυμοσύνη της κόρης του.

Ο τρίτος ηθοποιός που θα δούμε στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 είναι ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος θα υποδυθεί τον πρώην σύντροφο της Στέλλας (Ζέτα Δούκα) και με αυτόν τον τρόπο, αποκαλύπτεται ένα ακόμα μυστικό που κρύβει η γυναίκα.

Τέλος, κατά τη διάρκεια των νέων επεισοδίων, πρόκειται να επιστρέψει, μεταξύ άλλων, η Σοφία Μουτίδου, την οποία είχαμε δει στους προηγούμενους κύκλους ως Αγλαΐα.

Οι συγγραφείς έχουν ετοιμάσει μία ιδιαίτερη επιστροφή για την ηρωίδα, αλλά προς το παρόν δεν αποκαλύπτουν περαιτέρω λεπτομέρειες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved