Έλα στη θέση μου: Μάρκος και Ρενάτα στο στόχαστρο της Αστυνομίας (Photos)
Media

Έλα στη θέση μου: Μάρκος και Ρενάτα στο στόχαστρο της Αστυνομίας (Photos)

Έλα στη θέση μου: Στα προσεχή επεισόδια της σειράς ο Μάρκος και η Ρενάτα αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα μετά την καταγγελία του Αχιλλέα.

Μάλιστα, οι διωκτικές Αρχές αρχίζουν να ερευνούν την εταιρία και ο κλοιός γύρω τους στενεύει ασφυκτικά.

Εδώ και λίγο καιρό, ο Αχιλλέας έχει περάσει στην αντεπίθεση, έχοντας πάντα δίπλα του ως σύμμαχο τη Φαίη. Στόχος του είναι ,να καταστρέψει τον Μάρκο και συνάμα να σώσει την εταιρεία.

Έτσι, ο Αχιλλέας προχωράει με την καταγγελία του εναντίον του Μάρκου και της Ρενάτας και ο αστυνόμος Μιχόπουλος αναλαμβάνει δράση από το νέο του πόστο.

Μάλιστα, ο αστυνομικός ξεκινάει άμεσα τις έρευνες στη Sofo από την αποθήκη και φτάνει μέχρι τον Δαμιανό.

Παράλληλα, ο Μιχόπουλος συζητάει και με τον Ζαχαρία, ο οποίος κάνει άθελά του μία αποκάλυψη. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός μετακινείται από την αποθήκη στην έπαυλη και προσπαθεί να «ψαρέψει» τους πάντες για τις παράνομες δραστηριότητες του Ζούβα.

Εν τω μεταξύ, ο Μάκης αντιμετωπίζει και ένα άλλο πρόβλημα, καθώς ένας κλητήρας αποκαλύπτει τα πάντα για τα χρέη του Ζούβα κάνοντας τη Σύλβια να καταρρεύσει.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν η Ρενάτα με τον Αχιλλέα, καθώς μετά την καταγγελία, ο κλοιός στενεύει και ο κίνδυνος με την απάτη της Bioσοφούλας είναι μεγάλος για το μέλλον και των δύο. Παρόλο που όλα στήθηκαν εν αγνοία τους, η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και να κληθούν από τις Αρχές για εξηγήσεις. Ταυτόχρονα, ο Αχιλλέας εξακολουθεί να έχει επαφές με τον αστυνόμο και να κανονίζουν την πορεία των σχέδιά τους κρυφά.

Ο Μιχόπουλος συνεχίζει τις κρυφές έρευνες πάντα τις με την κάλυψη του Αχιλλέα και βρίσκει κάποιες ξεχασμένες κρέμες της Βίοσοφούλας.

Στο μεταξύ, η Φαίη ανησυχεί πως τον Αχιλλέα τον νοιάζει πάνω απ' όλα η εκδίκηση. Λίγο αργότερα, ο Μιχόπουλος καταφέρνει και μαζεύει και επίσημα τα στοιχεία που χρειάζεται εναντίον της Biosofo και ο Μάρκος με τη Ρενάτα είναι αναστατωμένοι.

Από την άλλη, σύμφωνα με το my tv, ο Αχιλλέας με τη Φαίη είναι σε τρελά κέφια με αυτές τις εξελίξεις.

Ωστόσο, ο Δαμιανός ακούει τυχαία για το παιχνίδι που έστησαν οι να δυο τους εις βάρος της εταιρείας, θέτοντας το σχέδιό τους σε κίνδυνο. Θα καταφέρουν ο Μάρκος και η Ρενάτα να γλιτώσουν τις συνέπειες της απάτης με τις κρέμες ή το σχέδιο του Αχιλλέα και του μοντέλου για θα αποδώσει καρπούς;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved