ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δίδυμο-έκπληξη στο πρωινό του Mega! (photos)
Media

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δίδυμο-έκπληξη στο πρωινό του Mega! (photos)

Και να μας το έλεγε κάποιος ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι μπορεί να συνεργαστούν στο μέλλον τηλεοπτικά, δεν θα το πιστεύαμε.

Να, όμως που για όλα έρχεται το κατάλληλο timing και παρ’ όλο που ο καθένας από το συγκεκριμένο δίδυμο έχει διαγράψει τη δική του σπουδαία πορεία στην τηλεόραση, δεν θα περίμενε κανείς πως μπορούν να κάνουν… χωριό στη μικρή οθόνη.

Εκείνη μία από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες στον χώρο της παρουσίασης αλλά και με σπουδαίες συνεργασίες σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Και εκείνος ένας από τους καλύτερους αθλητικογράφους της γενιάς του με πολύ σημαντικό συγγραφικό έργο.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει και μάθει μέχρι στιγμής, έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων για το πρόγραμμα του Mega το καλοκαίρι που ήδη διανύουμε το όνομα και των δύο και κάποιος τούς φαντάστηκε μαζί να παρουσιάζουν πρωινό, παρ’ όλο που κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν.

Εκεί όμως κρύβεται και η έκπληξη που προκαλεί μία τέτοια πιθανότητα, να τους δούμε δηλαδή μαζί στη μικρή οθόνη να παρουσιάζουν μαζί μία πρωινή εκπομπή infotainment -το πιθανότερο- περιεχομένου.

Εκείνη μπορεί να χαρίσει μία πιο ανάλαφρη νότα στην όλη εκπομπή και εκείνος να παρουσιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο πρόσωπα και ειδήσεις της επικαιρότητας.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιους πρόκειται και δεν θα πιστεύετε τι διαβάζετε:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved