Κιάρα Μαρκέζη: H ατάκα της για το My Style Rocks σίγουρα θα συζητηθεί!
Media

Κιάρα Μαρκέζη: H ατάκα της για το My Style Rocks σίγουρα θα συζητηθεί!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Κιάρα Μαρκέζη και η μητέρα της, γνωστή φωτογράφος μίλησαν για όλα στην εκπομπή Dot!

H Κιάρα Μαρκέζη η οποία πήρρε μέρος στο ριάλιτι μόδας ξεκαθάρισε πως κατά τη διάρκεια του show μόδας δεν είχε στιλίστα και πως τα εντυπωσιακά σύνολα που παρουσίαζε στην κριτική επιτροπή, ήταν ρούχα από τη ντουλάπα της μητέρας της αλλά και φίλων, όπως της Άννας Βίσση και της Νατάσας Καλογρίδη!

Και η νεαρή καλλονή δήλωσε πως αισθάνθηκε αρκετή πίεση μέσα στο παιχνίδια αλλά και πως πολλές φορές την «έστηναν» στον τοίχο οι συμπαίκτριές της, ίσως, λόγω του ονόματος τους παππού της.

Η δε Μαρία Μαρκέζη, η μητέρα της Κιάρας ξεκαθάρισε πως δεν παντρεύτηκε ποτέ με τον γιο του Άκη Τσοχατζόπουλο, Αλέξανδρο, καθώς σε κανέναν από τους δυο δεν άρεσε ο γάμος και μεγάλωσε μόνη της την κόρη της.

Και δεν δίστασε να πει η Μαρία Μαρκέζη: «έφτασα στο σημείο να φτάσω πάτο και να φτιάξω τη ζωή μου από την αρχή. Είναι δυο τα πράγματα που κατάφερα και αγωνίστηκα για να ξεπεράσω. Το πρώτο είναι ότι έκανα ένα παιδί και το δεύτερο είναι ότι σταμάτησα τα ναρκωτικά! Ήμουν εξαρτημένη, πήγα σε κάποιες ομάδες που είναι ψυχολογικής υποστήριξης, στις οποίες με πήγε ο Βασίλης Ζούλιας. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα για να σταματήσω τα ναρκωτικά. Χωρίς κανέναν φίλο μου δίπλα μου».

Δείτε όλα όσα είπε μαμά και κόρη στην εκπομπή Dot!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved