Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αλήθεια για την οικονομική συμφωνία με τον Alpha
Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αλήθεια για την οικονομική συμφωνία με τον Alpha

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπέγραψε με τον Alpha για δύο χρόνια! Ποια όμως είναι η οικονομική συμφωνία της με τον σταθμό Alpha;

Χαρακτηριστική ήταν και η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Πρωινό Ant1 όταν ενημερώθηκε on air με ένα μήνυμα στο κινητό του για το μηνιαίο ποσό αμοιβής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ο Δημήτρης είχε πει χαρακτηριστικά: «Είναι αεριτζίκα λεφτά γιατί δεν έχουμε δει τι μπορεί να κάνει… Έμαθα με πόσα λεφτά έκλεισε η Ηλιάνα! Να είναι καλά η κοπέλα και σε καλή μεριά… Δεν έχουμε δει ούτε δύο λεπτά live και πούλησε τόσο υπέρογκα τον εαυτό της! Μπράβο της και μαγκιά της!»!

Ποια όμως είναι η αλήθεια;

«Υπήρξαν πολύ καλές προτάσεις από παντού. Όμως αυτό που έπαιξε ρόλο είναι πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha ένιωσε καλά και ασφαλής με την πρόταση. Το ένστικτό μου ακολουθεί αυτό της Ηλιάνας. Ήταν όλα άκρως επαγγελματικά στην πρόταση του Alpha» αναφέρει η Έλενα Χριστοπούλου στην συνέντευξη που στο Tv Έθνος που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ευρύτερο πλαίσιο των αμοιβών που ισχύουν στην ελληνική τηλεόραση έκλεισε μια καλή οικονομική συμφωνία. Όχι δυσθεώρητη αλλά ούτε και με ποσό της τάξης των αμοιβών νέων παρουσιαστριών. Ο Alpha επενδύει στην παρουσία της Ηλιάνας στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, καθώς έχει ήδη σημαντικές εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που απευθύνονται στο γυναικείο κοινό και θα την ακολουθήσουν και στο νέο της τηλεοπτικό βήμα στον Alpha.

Θυμάστε τι είχε πει ο Ουγγαρέζος για την αμοιβή της; Δείτε το παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved