Ο Enrique Iglesias στο "Two and a Half Men"
Media

Ο Enrique Iglesias στο "Two and a Half Men"

Διάσημοι γκεστ σταρ κάνουν τη λαμπερή τους εμφάνιση στα επεισόδια των σειρών του star channel. Έτσι μετά την πάντα σέξι ηθοποιό Σάρον Στόουν, που θα εμφανιστεί σε 4 συνεχόμενα επεισόδια της σειράς «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα» και τη Lady Gaga, που θα εμφανιστεί το Σάββατο 20/11 στις 17:00 στη σειρά “Gossip Girl”, τραγουδώντας την επιτυχία «Bad Romance» σειρά έχει ο Enrique Iglesias.

O Enrique, θα εμφανιστεί την Κυριακή 21/11 στις 17:00 στη σειρά «Two and a Half Men». Ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής, γιος του πιο διάσημου Χούλιο Ιγκλέσιας, κάνει το ντεμπούτο του, ως ηθοποιός στη μικρή οθόνη. Υποδύεται έναν θερμόαιμο, λατίνο τεχνίτη ο οποίος, λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης αλλά και της αισθησιακής φωνής του, κατακτάει όλες τις γυναίκες και δυσκολεύει την ερωτική ζωή του πρωταγωνιστή Τσάρλι Σιν.

“Μου άρεσε και παρακολουθούσα τη σειρά, πολύ πριν μου ζητηθεί να λάβω μέρος σε αυτή”, λέει ο ίδιος και συνεχίζει “Έγραψαν μάλιστα το επεισόδιο ειδικά στα «μέτρα» μου για να μπορώ να συμμετέχω. Αυτό είναι μοναδικό και ευχαριστώ για την εμπειρία”.
Όσον αφορά σε μία μελλοντική καριέρα στην ηθοποιία ο Ενρίκε Ιγκλέσιας δηλώνει: “λατρεύω τον κινηματογράφο, θα μου άρεσε στην αρχή να κάνω μικρούς ρόλους ώστε να πάρω τον αέρα και να γίνομαι όσο περνάει ο καιρός καλύτερος, χωρίς βέβαια ποτέ να αφήσω τη μουσική και το τραγούδι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved