GNTM: Δεν θα πιστεύεις πόσες αιτήσεις έχουν για τη νέα σεζόν
Media

GNTM: Δεν θα πιστεύεις πόσες αιτήσεις έχουν για τη νέα σεζόν

Το GNTM ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και το ενδιαφέρoν είναι μεγάλο, κρίνοντας από τις αιτήσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του show.

Όταν η παραγωγή του «GNTM 3» αποφάσισε να προσθέ­σει και άντρες μοντέλα στην επόμενη σεζόν του ριάλιτι, σίγουρα δεν περί­μεναν πως η προσέλευση θα ήταν τόσο μεγά­λη. Για την ακρίβεια, μέχρι τη στιγμή που γρά­φτηκαν αυτές οι γραμμές, οι αιτήσεις για συμ­μετοχή στον τρίτο κύκλο έχουν ξεπεράσει τις 7.000, ενώ αναμένεται μέχρι να ολοκλη­ρωθεί η διαδικασία οι συμμετέχοντες να έχουν φτάσει τις 10.000.

Ο παραπάνω αριθμός είναι μοιρασμένος σε άντρες και γυναίκες επαγγελματίες του χώρου και μη, που θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο τους και να δουν σύντομα τον εαυτό τους στο εξώφυλλο ενός περιοδικού μόδας. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τόνισαν δημό­σια πως το κανάλι τούς ζήτησε να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό... στην πραγματικότητα όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οπως τονίζουν άν­θρωποι του τηλεοπτικού σταθμού, η παραγω­γή θα διαλέξει άτομα, γυναίκες και άντρες, αυ­στηρά με βάση τις αιτήσει που θα μαζέψει. Ουδέποτε ζήτησε από κάποιον/α να δηλώσει συμ­μετοχή.

Εν αρχή ην οι... οντισιόν!

Το πρώτο ξεκαθάρισμα έχει ξεκινήσει. Αυτή την περίοδο η ομάδα της παραγωγής που φέρνει εις πέρας τον διαγω­νισμό κάθε χρόνο, έρχεται σε επαφή με τους 7.000 και κάτι υποψηφίους, σύμφωνα με το tv 24. Πιο συγκεκριμέ­να, διαλέγει ποιοι θα περάσουν στην επόμενη φάση, δηλαδή μπροστά από τα μάτια των κριτών, οι οποίοι και θα κρίνουν αν το κάθε μοντέλο πληροί τις προϋποθέσει για μια θέση στο σπίτι του «GΝΤΜ».

Η συγκεκριμένη διαδικασία των επίσημων οντισιόν που θα παρακολουθήσει και το τηλεοπτικό κοινό αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη του Ιουνίου και να ολοκληρωθεί τέλη Αυγούστου καθώς το πρόγραμμα πρόκειται να αρχίσει στις αρχές του Σεπτέμβρη, όπως δηλαδή είχε γίνει και την προηγούμενη σεζόν. Αν αναρωτιέστε ποιος θα πάρει τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου, θα είναι μάλλον η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ την θέση του νέου κριτή θα έχει λέγεται ο Γιώργος Καράβας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved