Γυναίκα χωρίς όνομα: Γιαννάτου: «Θα γίνουν τρομερές ανατροπές»
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Γιαννάτου: «Θα γίνουν τρομερές ανατροπές»

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα, ολοκληρώνεται σύντομα και η Μαρκέλλα Γιαννάτου μιλά για τα τελευταία δυνατά επεισόδια.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το σήριαλ Γυναίκα χωρίς όνομα όπου ερμηνεύει το ρόλο της Ρένας αλλά και για το πώς βίωσε τον εγκλεισμό και για όσα λείπουν από τη ζωή της.


- Πώς βίωσες το διάστημα του εγκλεισμού; Τρόμαξες; Θορυβήθηκες; Το αντιμετώπισες με μελαγχολία ή ως ένα τρόπο για να κάνεις πράγματα που πιθανώς δεν είχες το χρόνο παλαιότερα;
«Πέρασα από όλα τα στάδια που ανέφερες, όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι άνθρωποι. Αρχικώς το είδα ως μια ευκαιρία να ξεκουραστώ. Αυτό κράτησε λίγο. Φυσικά έκανα δημιουργικά πράγματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήμουν στη φάση του «Τι ωραία». Ανησύχησα, αγχώθηκα. Βίωσα συναισθήματα που νομίζω πως περάσαμε σχεδόν όλοι».

-Έχεις την τύχη να πρωταγωνιστείς σε ένα σίριαλ. Παρά ταύτα, η πλειονότητα των ηθοποιών πλέον είναι άνεργοι. Σε τρομάζει η εκδοχή του εντελώς αβέβαιου μέλλοντος στο χώρο της τέχνης;
«Φυσικά. Περιμένουμε από την κυβέρνηση να λάβει μετρά. Είναι τραγικό και ενοχλητικό το ότι είμαστε στην απέξω, ενώ έχουν ληφθεί αποφάσεις για πάρα πολλά ζητήματα».
-Κατέβηκες στο Σύνταγμα; Διαδήλωσες με τους συναδέλφους σου;
«Βεβαίως. Είναι καθήκον μας».

-Θα υπάρξουν ανατροπές στη σειρα όσο φθάνουμε πιο κοντά στην ολοκλήρωση της;
«Θα γίνουν τρομερές ανατροπές. Θα είναι πολύ δυνατά τα τελευταία επεισόδια».

-Τι θα κρατήσεις στο μυαλό σου, όταν θα έχει πια ολοκληρωθεί;
«Επί πολύ καιρό καθημερινά συναντώ τους ίδιους ανθρώπους. Κρατάω ουσιαστικά τις σχέσεις που δημιούργησα. Ύστερα από χρόνια μπορεί να μη θυμάμαι τι ακριβώς έκανες για το ρόλο μου, όμως, οι σώσεις που αναπτύχθηκαν πάντα θα είναι ζωντανές».


-Μου έκανε εντύπωση ότι είσαι μέλος της Ακαδημίας του Κινηματογράφου.
«Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος της ακαδημίας του κινηματογράφου και έχω τη δυνατότητα να ψηφίσω για τις ταινίες, αλλά και να δω όσες δεν είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω στο σινεμά».
-Κλείνοντας, τι λείπει από τη ζωή σου;
«Την παρούσα στιγμή διακαώς θα επιθυμούσα να σταματήσει να βρέχει. Θα ήθελα το καλοκαίρι να μη θυμίζει φθινόπωρο», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved