MasterChef τελικός: Οι ατάκες «φωτιά» των παικτών – Όσα έδειξαν οι κάμερες και μας τρέλαναν
Media

MasterChef τελικός: Οι ατάκες «φωτιά» των παικτών – Όσα έδειξαν οι κάμερες και μας τρέλαναν

Το MasterChef 4 τελειώνει απόψε και στον μεγάλο τελικό θα δούμε τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου να διεκδικούν τον τίτλο του νικητή και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Το ταξίδι στην κουζίνα του δημοφιλούς show τελειώνει, λοιπόν και ο φετινός κύκλος τα είχε όλα και πάνω από όλα ατάκες «φωτιά» που μας χάρισαν στιγμές απείρου κάλλους, γέλιου και απορίας.

Ας ξεκινήσουμε με μια πρόσφατη ατάκα με αποδέκτη τον Σταύρο Βαρθαλίτη και πομπό τον Σωτήρη Κοντιζά. Ο κριτής είδε τον διαγωνιζόμενο λίγο τσουπωτό παραπάνω και του είπε με χιούμορ: «Νομίζω ότι συνειδητοποιείς το πρόβλημα με το να διαλέγεις κολλητά ρούχα», με τον φιναλίστ να αποκαλύπτει ότι μετά από τέσσερις μήνες στο σπίτι του MasterChef έβαλε 8 κιλά!

Κεφάλαιο Κατερίνα Λένη

Εδώ τα πράγματα είναι σοβαρά και δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις. Η Κατερίνα Λένη ήταν από τις διαγωνιζόμενες που πετούσε την μία ατάκα μετά την άλλη και «στόλιζε» τους συμπαίκτες της χωρίς φόβο και πάθος. Για όλους είχε κάτι να πει, ενώ μάλιστα η ατάκα της «Άμα ανοίξω το στόμα μου θα τους κάψω όλους» ήταν από τις πιο φαρμακερές ever σε όλους τους κύκλους που έχουμε δει έως τώρα.

Επίσης, για όσους ήταν τηλεθεατές του reality show θα είχαν αντιληφθεί τη σχέση… αγάπης που είχε με τον Γιώργο Λασκαρίδη. Η Κατερίνα τον σχολίαζε ασταμάτητα, δεν της άρεσε τίποτα στην συμπεριφορά του και μάλιστα είχε φτάσει σε σημείο να μιλήσει ειρωνικά ακόμη και για την ευφυΐα του. Ακόμη, όταν σε ένα επεισόδιο εκείνος έβαλε τα κλάματα, εκείνη είπε με ύφος: «Δεν μπορώ, νιώθω αηδία». Μάλιστα, σε άλλο επεισόδιο η λαλίστατη Κατερίνα τον χαρακτήρισε ως κομπλεξικό, λέγοντας: «Είναι κομπλεξικός, γι’ αυτό και δεν με γουστάρει. Είναι κομπλεξικός! Για να μην χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις». Και μια ακόμη ατάκα δια στόματος Κατερίνας, όταν είχε αναλάβει την αρχηγία σε ομαδική δοκιμασία: «Έχω τσουτσέκια και όχι άντρες στην ομάδα μου».

Όμως και η Ντέμη Γεωργίου εξαπέλυσε κάποιες καυστικές ατάκες κατά τη διάρκεια του MasterChef.

Μάλιστα, κάποιες αφορούσαν την Κατερίνα, για την οποία η Ντέμη δεν είχε την καλύτερη άποψη: «Νομίζω ότι αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι μήπως δεν την διώξω την κομμώτρια και της το έχω υποσχεθεί», είχε πει στη δοκιμασία όπου είχαν έρθει αντιμέτωπες. «Δεν γίνεται κάποιος να σου λέει: σε μισώ, σε σιχαίνομαι, δεν σε θέλω, φύγε και μετά να σου λέει “αχ τι ωραία, πάμε να μαγειρέψουμε”. Τουλάχιστον άμα το ‘χεις και θέλεις να είσαι bitch, κράτα το μωρή και τράβα κάτσε στον καναπέ και βούλωσέ το» είχε πει πάλι για την συμπαίκτριά της.

Ο φιναλίστ Σταύρος Βαρθαλίτης δεν ήταν ο αγαπημένος της Μαριάννας Πουλμεντή σε καμία περίπτωση.

Τα παιδιά αυτά δεν το είχαν καθόλου με την επικοινωνία και πολλές ήταν οι φορές που βλέπαμε στιγμές έντασης και ειρωνείας μεταξύ τους. Highlight η ατάκα της Μαριάννας που έλεγε: «Ο Βαρθαλίτης είναι πολύ σπαστικός. Με εκνευρίζει πάρα πολύ. Μου τη δίνει στα νεύρα. Δεν μπορώ να τον ακούω να μιλάει. Δεν ξέρει τι λέει. Είναι καθυστερημένος. Δεν τον αντέχω. Αλήθεια!».

Η Μαρία Μπέη αν και 21 ετών δεν μάσησε τα λόγια της και πολλές φορές έλεγε πράγματα που προκαλούσαν. «Να έρθει κάποιος και να μου το παίξει σε εμένα προσωπικά τη Μαρία μάγκας. Θα τον σφάξω στο γόνατο! Δε με νοιάζει αν έχει δέκα χρόνια εμπειρίας ή αν με περνάει 40 χρόνια ηλικιακά, θα τον σφάξω στο γόνατο!», είχε πει για τους συμπαίκτες της που ξαναμπήκαν στο παιχνίδι.

Κι ο Διονύσης Πρώιος, όμως, παρόλο χάρισε μια ωραία ατάκα, με αφορμή τα καμώματα της Μαρίας Μπέη προς τον σύντροφό της Δημήτρη Μπέλλο. Ο Δημήτρης ήταν πιο ντροπαλός συγκριτικά με την Μαρία και πολλές φορές απέφευγε να της απαντήσει σε όσα του έλεγε. Αυτό, λοιπόν, δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Διονύση, ο οποίος είπε με χιούμορ: «Ο Δημήτρης ο φουκαράς τρώει πολύ παντόφλα, αλλά αντέχει. Έχει πλάτη για να χτυπάς».

Ακόμη, ωραίες ατάκες ειπώθηκαν και μεταξύ Σταύρου Βαρθαλίτη και Σταυρή Γεωργίου, οι οποίοι αποτελούν τους δύο διεκδικητές του τίτλου του MasterChef 2020.

Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμασίας, λοιπόν, και παρουσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Σταυρής αποκάλεσε τον Σταύρο κουτάβι και ο κριτής του show φαίνεται ότι το διασκέδασε.

Τέλος, θα κλείσουμε με την κυρία Γιώτα, η οποία έκανε το επίρρημα «τέλεια» το απόλυτο viral.

Για εκείνη, όλα τα πιάτα της ήταν τέλεια και δεν δίσταζε να το αναφέρει στους κριτές και κάποιες φορές να τους διορθώνει κιόλας. Με κότσια η κυρία Γιώτα. Αφού σε ένα επεισόδιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άντεξε και της είπε, ότι μάλλον είναι έτοιμη για θέση κριτή: «Μήπως να φύγετε πες να πάω να υπογράψω συμβόλαιο».

Αυτές ήταν κάποιες από τις πιπεράτες ατάκες που ακούσαμε να λέγονται στην κουζίνα του φετινού MasterChef. Και ποιος ξέρει; Ίσως στον αποψινό τελικό ακούσουμε και κάποιες ακόμη. Έτσι για το «καλό καλοκαίρι» βρε αδερφέ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved