Αθηνά Οικονομάκου: «Η Φαίη δεν ξέρει πώς να αγαπάει»
Media

Αθηνά Οικονομάκου: «Η Φαίη δεν ξέρει πώς να αγαπάει»

Η Αθηνά Οικονομάκου για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν υποδύεται την Φαίη στη σειρά «Έλα στη θέση μου», η οποία έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της, για το αν την χαροποιεί το γεγονός που η σειρά πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν, ενώ αποκάλυψε αν θα υπάρξουν νέες προσθήκες.

-Απέναντι στη Μαρίνα, που έχουμε δει να έρχεται κοντά με τον Βλάση το τελευταίο διάστημα, θα τη δούμε πάλι να βγάζει... νύχια;

«Νομίζω πως οι δυο τους θα είναι σε μια συνεχή κόντρα, τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσει η Φαίη πως τελικό δεν θέλει τον Βλάση στη ζωή της».

-Ιδανικά τέλος για εκείνη ποιο θα ήταν;

«Να βρει τον δρόμο της στο πρόσωπο ενός άντρα που δεν γνωρίζει και θα εισβάλει ξαφνικά στη ζωή της. Χρειάζεται ένα γερό σοκ, όπως αυτό που έπαθε με τον Βλάση όταν συνειδητοποίησε ότι έχει συναισθήματα για εκείνον. Ολο αυτό την έβαλε στη διαδικασία να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, γιατί δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Τώρα που ξέρει πως υπάρχει αυτό το κομμάτι μέσα της, ίσως να βρει έναν νέο άνθρωπο να τον ερωτευτεί από την αρχή, να μπορέσει να το διαχειριστεί λίγο καλύτερα. Το ιδανικό θα ήταν να μείνει με τον άντρα της και το παιδί της, όμως με όλα αυτά που έχουν συμβεί, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι».

-Και αν ήταν φίλη σας, τι θα της λέγατε;

«Να κάνει ψυχοθεραπεία για να βρει τον εαυτό της. Δεν ξέρει τι θέλει, τι νιώθει και τι της γίνεται. Ποτέ δεν ήξερε. Δεν ξέρει πώς να αγαπάει. Νομίζω είναι αυτός ο άνθρωπος που έχει τόσο πολλά θέματα που δεν την αφήνουν να βρει τον δρόμο της».

-Το γεγονός πως η σειρά θα συνεχιστεί σας χαροποιεί;

«Ο κόσμος ειδικά αυτή την περίοδο, που περνάει αρκετό χρόνο στο σπίτι και είναι προσεκτικός με τις μετακινήσεις, θέλει να βλέπει τηλεόραση. Αν πριν δηλαδή ήθελε η σειρά να συνεχιστεί μία φορά, τώρα το θέλει δέκα. Φυσικά και υπάρχει χαρά. Περάσαμε μια δοκιμαστική περίοδο μετά την καραντίνα που έδειξε πως μπορούν να συνεχιστούν τα γυρίσματα σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου, οπότε όλα βαίνουν καλώς. Θα ήμουν θετική στο να συνεχιστεί η σειρά ακόμα και αν δεν συμμετείχα εγώ. Ωστόσο, η σεζόν μας ήταν πολύ καλή και ταυτόχρονα λόγω της πανδημίας δεν ξέρω πόσο εύκολα θα ξεκινήσουν νέες δουλειές, οπότε για έναν παραπάνω λόγο οι σειρές που υπάρχουν και είναι πετυχημένες, θα θέλει και ο κόσμος να συνεχιστούν αλλά και τα κανάλια και οι παραγωγοί».

-Θα υπάρξουν νέες προσθήκες στη σειρά;

«Δεν το γνωρίζω, αλλά για να έχουν σκοπό να τη συνεχίσουν, δεν νομίζω να μειώσουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Οπως πάντα, όλα θα είναι προσεγμένα. Αρα, όλοι θα πράξουν τα ανάλογα», είπε στο tv24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved