MasterChef τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής με συντριπτική διαφορά
Media

MasterChef τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής με συντριπτική διαφορά

MasterChef νικητής: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου, έβαλαν για μια ακόμη και τελευταία φορά τις ποδιές του τελικού και τα δυνατά τους. Τα έδωσαν όλα σε μια μαγειρική «μάχη» για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή!

Η κορυφαία στιγμή του MasterChef 4 λοιπόν έφτασε με την ανακοίνωση! Ποιος κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του MasterChef 4 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ; Ο μεγάλος νικητής είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης!

Μαζί με τον Σταύρο νικητής φυσικά είναι και Πάνος Ιωαννίδης.

Είναι ένας από τους καλύτερους, ο πιο καλός όπως αποδείχτηκε και κατάφερε μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν πέντε μήνες, να ανταπεξέλθει στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού και να φτάσει εκεί, που από την αρχή είχε θέσει ως προσωπικό στόχο, τον μεγάλο τελικό του MasterChef 4!


Σταύρος Βαρθαλίτης


Στην πρώτη του οντισιόν είχε -άστοχο- σχολιαστεί για την εμφάνιση του και εκείνος πείσμωσε και το έβαλε στόχο να εντυπωσιάσει τους κριτές για να μπει στο σπίτι του ριάλιτι.

Και όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά έχει εντυπωσιάσει κιόλας με τις μαγειρικές του ικανότητες, παρά το γεγονός ότι δεν είχε κερδίσει καμία δοκιμασία ως αρχηγός.

Είναι μόλις 24 ετών. Από τα 13 του ήξερε ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μαγειρική και γι' αυτό κυνήγησε το όνειρο του. Μάλιστα ήταν εκείνος που από τότε επιμελούταν το καθημερινό μενού της οικογένειας. Πριν το «MasterChef» είχε λάβει ξανά μέρος σε μαγειρικό ριάλιτι και συγκεκριμένα στο «Ζητείται Chef», όπου δεν είχε καταφέρει να φτάσει στον τελικό.

Τώρα όμως το μεγάλο του όνειρο έγινε πραγματικότητα!

Πήρε τη μεγάλη νίκη και ναι, ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο φετινός Έλληνας MasterChef.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved