Άγριες Μέλισσες: Άνω-Κάτω η ζωή της Βιολέτας-Ο άντρας της διεκδικεί τα πάντα
Media

Άγριες Μέλισσες: Άνω-Κάτω η ζωή της Βιολέτας-Ο άντρας της διεκδικεί τα πάντα

Ο Νίκος Ψαρράς ανεμένεται να μπει στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» με έναν καταλυτικό ρόλο. Θα υποδυθεί τον Σταμάτη, τον σύζυγο της Βιολέτας, ο οποίος επιστρέφει και διεκδικεί εκείνη αλλά και το καφενείο.

Μία νέα άφιξη θα δούμε στο Διαφάνι τις επόμενες μέρες. Ο λόγος για τον ηθοποιό Νίκο Ψαρρά, ο οποίος θα υποδυθεί τον Σταμάτη Μαυρουδή. Ο Σταμάτης είναι ο σύζυγος της Βιολέτας, με τον οποίο ποτέ δεν πήρε διαζύγιο, αφού την παράτησε μια μέρα για τα μάτια μιας τραγουδίστριας κι έκτοτε έριξε μαύρη πέτρα πίσω του.

Από το Διαφάνι ο Σταμάτης έλειπε σχεδόν επτά χρόνια και από τότε που έφυγε δεν επικοινώνησε ξανά με τη Βιολέτα. Εκείνη ένιωσε πολλές φορές τον εξευτελισμό από τους συγχωριανούς της για το γεγονός πως μία γυναίκα έμεινε μόνη της να προσπαθεί να συντηρήσει ένα καφενείο. Ακόμη, ο Σταμάτης άφησε πίσω του χρέη και τη Βιολέτα ντροπιασμένη και καταρρακωμένη.

Εκείνη, όμως, κατάφερε χρόνο με τον χρόνο να σταθεί στα πόδια της και να βγει ακόμη πιο δυνατή από αυτή την ιστορία που της σημάδεψε για πάντα τη ζωή. Μάλιστα, τώρα στο πλευρό του Μιλτιάδη έχει βρει την πραγματική ευτυχία μετά τον διασυρμό της και από τον Κωνσταντή. Ο Μιλτιάδης αρκετές φορές της ζητάει να βρουν τον Σταμάτη, προκειμένου να του ζητήσει διαζύγιο για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή της μαζί του. Εκείνος, όμως, αναμένεται να τους αιφνιδιάσει δυσάρεστα, καθώς επιστρέφει στο Διαφάνι έτοιμος για όλα.

Η επιστροφή του την πλέον ακατάλληλη στιγμή θα φέρει ταραχές όχι μόνο στη σχέση της Βιολέτας και του Μιλτιάδη αλλά σε ολόκληρο το χωριό. Είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τη θέση του και να φτάσει μακριά για να το πετύχει. Ο Σταμάτης διεκδικεί το καφενείο μιας και του ανήκει αλλά και τη ζωή του στο Διαφάνι. Αλλά αυτό που θα διεκδικήσει περισσότερο είναι η Βιολέτα. Ο Μιλτιάδης, όμως, δεν είναι διατεθειμένος αυτή τη φορά να βιώσει τη δυστυχία εξαιτίας ενός άλλου.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved