Alpha: Η νέα δραματική σειρά και τα πρώτα ονόματα
Media

Alpha: Η νέα δραματική σειρά και τα πρώτα ονόματα

Ο Alpha, μετά την ολοκλήρωση της δραματικής σειράς «Έρωτας μετά», έχει στα σκαριά μία νέα πρόταση, που υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, για αυτόν τον λόγο φροντίζουν προσεκτικά τόσο την πλοκή όσο και τη στελέχωση του καστ.

Τα στελέχη του Alpha θέλουν την τη­λεοπτική σεζόν 2020-2021 να κάνουν ιδιαίτερα προσεκτικές κινήσεις, προ­κειμένου να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος. Σε αυτό το πλαίσιο, πέρα από τις συνέχειες των δύο αγαπημένων κωμωδιών «Έλα στη θέση μου» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», έδωσαν το πράσινο φως σε μία νέα δραματι­κή - ερωτική σειρά, που υπόσχεται να καθη­λώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Αν και μέχρι στιγ­μής δεν έχει βρεθεί ο τίτλος για την εν λόγω δουλειά, το σίγουρο είναι ότι το σενάριο έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης και τη σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος, οι οποί­οι συνεργάστηκαν και στον «Έρωτα μετά».

Παναγιώτης Ιωσηφέλης

Από εκεί και πέρα, οι δύο δημιουργοί μαζί με τους υπεύθυνους του σταθμού βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις για τη στελέχωση του πρωταγωνιστικού καστ, που περιλαμβάνει ονόματα-έκπληξη. Κάποια από αυτά είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, οι οποίοι κάνουν επιλεκτικά τηλεόραση και επιστρέφουν έπειτα από πολύχρονη απουσία, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, που συνεχίζει τη συνεργασία του με τον σταθμό για τέταρτη συνεχή χρονιά, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται η Μαίρη Μηνά. Η τελευταία θεωρείται μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, με σημαντικές συνεργασίες κυρίως στο θέατρο.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Οι άμεσα εμπλεκόμενοι τηρούν σιγήν ιχθύος σε ό,τι αφορά τη νέα δραματική-ερωτική σειρά, θεωρώντας ότι είναι ένα από τα και­νούργια δυνατά χαρτιά τους. Ωστόσο, σύμφωνα με το my tv, η ιστορία της σειράς φαίνεται να έχει στο επί­κεντρο ένα ερωτικό τρίγωνο και την ιστορία μιας εκδίκησης. Όλα αρχίζουν όταν ο άντρας κατηγορείται για τον θάνατο της συζύγου του και παίρνει την κόρη τους και φεύγει για άλλο μέρος. Κι ενώ υιοθετεί μια νέα ταυτότητα και επιχειρεί να αρχίσει τη ζωή του από το μηδέν, συναντάει μια παλιά του αγάπη και το παρελ­θόν του ξαναζωντανεύει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved