J2US: Το καυτό ροζ μαγιό της Queen Dina και τα δώρα στους κριτές (video)
Media

J2US: Το καυτό ροζ μαγιό της Queen Dina και τα δώρα στους κριτές (video)

J2US: Σε πείσμα πολλών που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκτός του λαμπερού σόου, η ίδια δείχνει πλέον να το καταδιασκεδάζει και απόψε έκανε για ακόμα μία φορά μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στη σκηνή του σόου με τον Χρήστο Ζώτο και τραγούδησαν το «Ροζ μπικίνι» μόνο που η Κωνσταντίνα ξέχασε τα… λόγια την ώρα της ερμηνείας της. «Δεν έχω ξεχάσει ποτέ τα λόγια σε καμία πρόβα» είπε η ίδια απολογούμενη στην κριτική επιτροπή η οποία όμως δεν τής… χαρίστηκε!

Μάλιστα, όταν πήρε τον λόγο ο Σταμάτης Φασουλής της είπε: «Ο τρόπος που τραγουδούσες δεν προσέθεσε τίποτα, ούτε αφαίρεσε από αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα συν ότι έχασες και τα λόγια σου που αυτό πια με τον καιρό κάτι σημαίνει». Εκείνη τη στιγμή επενέβη η Δέσποινα Βανδή η οποία είπε στον γνωστό σκηνοθέτη πως είχε πει μόλις ό,τι ακριβώς ήθελε να πει η ίδια ως σχόλιο για την εμφάνιση του ζευγαριού. Η τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πολύ χαριτωμένη, νόστιμη, πλανεύτρα, ωστόσο είναι αυτό που είπε και ο Σταμάτης. Μία επανάληψη του προηγούμενου. Το ίδιο γλυκό, σαν ζαχαρωτό με τα ίδια ψηλολαθάκια, την ίδια χαριτωμενιά αλά φτάνοντας πια εδώ που φτάσαμε πρέπει λίγο πια να αρχίσουμε νε ξεχωρίζουμε την Ήρα απ’ το στάρι οπότε αυτό καλό αλλά όχι αυτό που λες «α, να και κάτι καλό που δεν το περιμέναμε»».

Το ζευγάρι βαθμολογήθηκε με τέσσερα επτάρια ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοίρασε δώρα στους κριτές από τη συλλογή κοσμημάτων που φέρουν την υπογραφή της. Στον Σταμάτη Φασουλή μάλιστα χάρισε ένα υπέροχο ροζάριο.

Μία άλλη αστεία στιγμή της εμφάνισης του ζευγαριού ήταν όταν η Δέσποινα Βανδή ρώτησε ευθέως την παρουσιάστρια αν το παρατσούκλι «Queen Dina» είναι πλέον επίσημο με την Κωνσταντίνα να λέει με χιούμορ πως πλέον το κατοχύρωσε. Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved