Elif: Η Αρζού λιποθυμάει όταν μαθαίνει ότι έχασε το παιδί της!
Media

Elif: Η Αρζού λιποθυμάει όταν μαθαίνει ότι έχασε το παιδί της!

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif!

Η Αρζού αισθάνεται απαίσια όταν ο γιατρός της λέει πως το μωρό της δεν έχει καρδιακό παλμό. Αισθάνεται συντετριμμένη.

Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως ο Γιουσούφ βρήκε τη Φεβζιγιέ χωρίς τις αισθήσεις της και την πήγε στο νοσοκομείο. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τη Μελέκ και την Αλιγιέ.

Ο γιατρός ρωτάει την Αρζού αν πήρε άλλα φάρμακα από αυτά που της είχε δώσει και εκείνη θυμάται τα χάπια, που της έδινε η Γκόντζα. Ο γιατρός της λέει πως όποιο άλλο φάρμακο θα ήταν μοιραίο για το μωρό, όπως και έγινε. Τώρα η Αρζού μισεί ακόμα περισσότερο την Γκόντζα. Η Αρζού αποφασίζει να κρατήσει μυστικό από τον Ουμίτ πως έχασε το μωρό.

Η Λεϊλά είναι ευγνώμων στον Γιουσούφ επειδή έσωσε τη ζωή της μητέρας της. Η Λεϊλά δεν καταλαβαίνει τι συνέβη και η μητέρα της έπαθε έμφραγμα. Η Φεβζιγιέ τους λέει πως ο Ονούρ ευθύνεται για την κατάστασή της.

Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και βρίσκει δεκάδες πράγματα, που έχει αγοράσει ο Ουμίτ για το μωρό. Η Αρζού δεν του λέει πως έχασε το μωρό.

Η Μελέκ έχει μια καινούρια πελάτισσα η οποία είδε το φόρεμα, που έραψε στη Λεϊλά. Η πελάτισσα ρωτάει λεπτομέρειες για το πως χάλασε ο αρραβώνας αλλά και για το ποια είναι η Σιταρέ. Η Σιταρέ την ακούει και νιώθει άσχημα.

Η Λεϊλά λέει πάλι ψέματα στον Γιουσούφ πως δήθεν ο Ονούρ έχει εμμονή μαζί του. Θέλει να πιστέψει ο Γιουσούφ πως ο Ονούρ τον ζηλεύει και για αυτό εισέβαλλε και στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου με αυτό τον τρόπο.

Η Αρζού αρχίζει να κάνει παράλογες σκέψεις. Μπορεί η Γκόντζα να της έκανε κακό αλλά θεωρεί πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η Μελέκ και έτσι έχασε το μωρό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved