GNTM: Ανατροπή! Ο κύβος ερρίφθη και αυτός είναι ο τέταρτος κριτής!
Media

GNTM: Ανατροπή! Ο κύβος ερρίφθη και αυτός είναι ο τέταρτος κριτής!

Το GNTM ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο!

Οι αιτήσεις είναι πολλές για το GNTM 3 και μόλις αποφασίστηκε και ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής του ριάλιτι μοντέλων!

Όταν η παραγωγή του «GNTM 3» αποφάσισε να προσθέσει και άντρες μοντέλα στην επόμενη σεζόν του ριάλιτι, σίγουρα δεν περίμεναν πως η προσέλευση θα ήταν τόσο μεγάλη. Για την ακρίβεια, οι αιτήσεις για συμμετοχή στον τρίτο κύκλο έχουν ξεπεράσει τις 7.000, ενώ αναμένεται μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία οι συμμετέχοντες να έχουν φτάσει τις 10.000.

Και μπορεί τις προηγούμενες μέρες να είχε ακουστεί ότι γυναίκα θα είναι ο τέταρτος κριτής στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αλλά τελικά δε θα είναι. Άντρας θα είναι ο τέταρτος κριτής και η απόφαση πάρθηκε. Το πρωινό έδωσε όλο το ρεπορτάζ για τον τέταρτο κριτή του GNTM!

Όπως ειπώθηκε στην κριτική επιτροπή θα υπάρχει ακόμα ένας άντρας αφού στην διαδικασία των pre casting βρίσκεται εκεί μαζί με τους άλλους τρεις κριτές. Ωστόσο, στην πορεία αυτό μπορεί να αλλάξει και να τον δούμε να αναλαμβάνει τον ρόλο του coach των αγοριών και να αντικαθιστά την Έλενα Χριστοπούλου.

Ποιος είναι ο τέταρτος κριτής; Δείτε παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved