Τηλεθέαση: Στα ύψη Rouk Zouk και Still Standing
Media

Τηλεθέαση: Στα ύψη Rouk Zouk και Still Standing

«Rouk Zouk» και «Still Standing» στην κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54,στη ζώνη προβολής τους,  και κατά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν

Την κορυφή της τηλεθέασης κατέκτησαν, και κατά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τα τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1. Αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με εντυπωσιακές πρωτιές και σταθερά υψηλά ποσοστά, το «Rouk Zouk» και το «Still Standing» διέγραψαν άλλη μια επιτυχημένη πορεία, κρατώντας την καλύτερη συντροφιά στους τηλεθεατές. Η Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Μπεκατώρου ήταν η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού και χάρισαν, για άλλη μια χρονιά, δυνατές στιγμές και ψυχαγωγία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για το διάστημα Σεπτέμβριος 2019 – Ιούνιος 2020, το «Rouk Zouk» ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54, στη ζώνη προβολής του, με μέσο όρο 21,6%. Τη μεγαλύτερη δυναμική του τη σημείωσε στα ανδρικά κοινά με υψηλότερο ποσοστό το 28,5%.

Πρωτιά στη ζώνη προβολής του, στο δυναμικό κοινό 18-54, κατέγραψε και το «Still Standing» με μέσο όρο 21,5%. Το πιο πιστό κοινό του ήταν το γυναικείο όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 25,4% σε επιμέρους δυναμικό κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved