Elif: Άγρια συμπλοκή με τους απαγωγείς - Οι πυροβολισμοί και τα λύτρα
Media

Elif: Άγρια συμπλοκή με τους απαγωγείς - Οι πυροβολισμοί και τα λύτρα

Η Αρζού έχει και πάλι το πάνω χέρι και ετοιμάζει την πιο σκληρή εκδίκηση στη Μελέκ χρησιμοποιώντας την Ελίφ

Η Αρζού με τη βοήθεια δυο αδίστακτων αντρών εκβιάζει τους Εμίρογλου να δώσουν λύτρα για την Ελίψ. Η ανταλλαγή, όμως, μετατρέπεται σε άγρια συμπλοκή. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ ψάχνουν παντού για την Ελίφ και π Αρζού καταφέρνει να τους πείσει πως δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή της μικρής.

Η Μελέκ νιώθει άσχημα και η οικογένεια της δίνει ηρεμιστικά χάπια αλλά εκείνη δεν θέλει να τα πάρει. Θέλει μόνο να ψάξει παντού για να βρει το παιδί της. Παράλληλα, η Ελίφ προσπαθεί να τηλεφωνήσει στη μητέρα της αλλά η Αρζού την εμποδίζει. Η μία κουβέντα οδηγεί στην άλλη και η Αρζού δεν έχει πια παραισθήσεις και σταματάει να της φέρεται σαν να είναι η Τουγκτσέ. Συνειδητοποιεί πως κρατά στα χέρια της την Ελίφ και αποφασίζει να εκδικηθεί τη Μελέκ.

Η Ελίφ κρύβεται στο μπάνιο γιατί φοβάται την οργή της Αρζού αλλά η τελευταία την κλειδώνει ξανά στο δωμάτιο. Οι επόμενες ώρες είναι για όλους δραματικές. Από τη μία η μικρή προσπαθεί με κάθε τρόπο να το σκάσει γλιτώνοντας από το μένος της Αρζού και από την άλλη η οικογένεια της είναι σε απόγνωση. Ωστόσο, την επόμενη μέρα, η Μελέκ λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της: «Έχουμε το παιδί σου, περίμενε επόμενο μήνυμα μας, μην ενημερώσεις κανέναν».

Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως οι απαγωγείς θα ζητήσουν λύτρα για την Ελίφ επειδή το επίθετο Εμίρογλου είναι ένα δυνατό όνομα ακόμα και τώρα. Ο άντρας επιβεβαιώνεται λίγες ώρες μετά, όταν η Μελέκ λαμβάνει ένα μήνυμα στο οποίο της ζητούν ένα υπέρογκο ποσό για λύτρα, διαβάζουμε στο my tv. Πίσω από όλα βρίσκεται, φυσικά, η Αρζού, η οποία κάνει συμφωνία με δύο αδίστακτους άντρες να αναλάβουν τις διαπραγματεύσεις. Η Μελέκ είναι απελπισμένη, καθώς δεν μπορεί να βρει τόσα χρήματα.

Ο Γιουσούφ της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως θα κάνει τα πάντα για να σώσει την Ελίφ. Η Αρζού ξέρει πως η οικογένεια δεν έχει άλλη περιουσία να πουλήσει αλλά όλα τα μέλη της προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν το ποσό. Ο Γιουσούφ καταφέρνει να συγκεντρώσει τα χρήματα και μαζί με τη Μελέκ πηγαίνουν στο σημείο συνάντησης.

Τότε βλέπουν την Ελίφ μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Καθώς πηγαίνουν προς το μέρος της, όμως, δύο άντρες της Αρζού τούς σταματούν κρατώντας όπλα και απειλώντας τους πως αν δεν τους δώσουν τα χρήματα θα τους σκοτώσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στις παρακάτω εικόνες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved