Έλα στη θέση μου:  Βλάσης και Αχιλλέας στα μαχαίρια για τη Ρενάτα
Media

Έλα στη θέση μου: Βλάσης και Αχιλλέας στα μαχαίρια για τη Ρενάτα

Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης και ο Αχιλλέας έρχονται σε ρήξη λόγω της Ρενάτας. Ειδικότερα, ο Βλάσης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει για τη σύλληψή της και τη δημοσίευση του γεγονότος στα μίντια κι έτσι, συγκρούεται με τον Αχιλλέα, που είναι υπεύθυνος για όλα αυτά.

Η συμμαχία του Αχιλλέα και της Φαίης και το σχέδιο που οι δυο τους οργάνωσαν πηγαίνουν εξαιρετικά καλά, Η Αστυνομία έχει συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμέ¬νου να αποδώσει κατηγορίες στον Μάρκο και στη Ρενάτα. Έτσι, λίγο αργότερα, το ζευγάρι συλλαμβάνεται μαζί παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του Μάρκου να γλιτώσει τη Ρενάτα και παρά τη σανίδα σωτηρίας που ζήτησε η κοπέλα από τον Αχιλλέα.

Το γεγονός της σύλληψης μαθαίνεται γρήγορα, σκορπίζοντας χαρά στο στρατόπεδο του Αχιλλέα και της Φαίης αλλά και αγωνία σε όλα τα πρόσωπα που αγαπούν και νοιάζονται τον Μάρκο και τη Ρενότα. Ένα από αυτά είναι και ο Βλάσης, ο οποίος σοκάρεται από τις εξελίξεις. Ο νεαρός προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει. Μαζί του, όμως, αρχίζουν να έχουν παράξενες υποψίες και η Φλωρέτα με τον Μίμη. Ειδικότερα, η πρώτη παρατηρεί την ύποπτη συμπεριφορά του Αχιλλέα και το επισημαίνει στον Λεωνίδα βάζοντας του φωτιές.

Παράλληλα, ο Μίμης θυμάται ένα παράξενο περιστατικό και τον ζώνουν τα φίδια για την ενοχή του Αχιλλέα. Στην έπαυλη και στην αυλή επικρατεί αναστάτωση, ενώ ο Ζούβας αποφασίζει να αναλάβει δράση και πλευρίζει τον Μιχόπουλος για να δει αν μπορεί να τον λαδώσει. Εν τω μεταξύ, η Ρενάτα και ο Μάρκος περιμένουν να περάσουν από ανάκριση. Την ίδια ώρα, η Φαιή θέλει να ωθήσει την κατάσταση στα άκρα και να δώσει την είδηση της σύλληψης στα μίντια για να διασύρει το όνομα του Μάρκου και τπς Ρενάτας.

Ο Αχιλλέας, όμως, δεν είναι ακόμα σίγουρος, διαβάζουμε στο My tv. Το γεγονός αυτό καθώς και οι υποψίες όλων, που διαρκώς φουντώνουν γύρω από το πρόσωπο του Αχιλλέα, οδηγούν τον Βλάση σε σύγκρουση μαζί του. Οι δύο άντρες έρχονται σε ρήξη για τη Ρενάτα, που πλέον είναι ανήμπορη σε ένα κρατητήριο χωρίς να ξέρει τι πρόκειται να συμβεί.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved