Η νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ - Όλες οι λεπτομέρειες
Media

Η νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ - Όλες οι λεπτομέρειες

Η ΕΡΤ επιχειρεί να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό, κυρίως όσον αφορά την ψυχαγωγία,και γι' αυτό εγκρίνει πολλά και διαφορετικά πρότζεκτ. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι δόθηκε το πράσινο φως σε καθημερινή σειρά, έπειτα από περίπου 21 χρόνια,η οποία φέρει τον προσωρινό τίτλο «Ο,τι κι αν συμβεί».

Η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης έχει εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό την επιθυμία της να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό και να πρωταγωνιστήσει στις επιλογές των τηλεθεατών. Σε αυτό το πλαίσιο, εγκρίνει ψυχαγωγικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια και σειρές με αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος.

Μετά την οικογενειακή κομεντί «Τα καλύτερα μας χρόνια» σε σενάριο Νίκου Απειρανθίτη - Κατερίνας Μπέη και σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα, με τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το πράσινο φως δόθηκε σε μία ακόμη σειρά ελληνικής παραγωγής. Πρόκειται για την οικογενειακή κωμωδία «Ό,τι κι αν συμβεί», που σύμφωνα με πληροφορίες του my tv, θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Αγγέλου Χασάπογλου («Πολυκατοικία», «Με τα παντελόνια κάτω», «Μην ψαρώνεις» κ.ά.) και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Μορφονιού («Ευτυχισμένοι μαζί», «Το σόι σου», «Σπίτι είναι» κ.ά.), ενώ η παραγωγή ανήκει στον Γιάννη Καραγιάννη.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα μικρό χωριό, που δεν προσφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο ένα θλιβερό μέλλον, και στο επίκεντρο βρίσκονται δύο ξαδέλφια, τα οποία αναγκάζονται να επιστρέψουν σε αυτό. Αιτία; Ο παππούς τους, ο οποίος είναι ετοιμοθάνατος, λίγο πριν κλείσει τα μάτια του, αφήνει μια διαθήκη που φτάνει το 1 εκατ. ευρώ, και έχει έναν όρο: τα δύο ξαδέλφια να μείνουν στο χωριό για έναν χρόνο.

Σε περίπτωση που δεν το κάνουν, τα χρήματα θα μοιραστούν στους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού. Από εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, βλέπουμε τις περιπέτειες των δύο ξαδέλφων και τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή τους, καθώς επίσης και όσα σκαρώνουν οι κάτοικοι του χωριού για να τους διώξουν... νύχτα και να πάρουν αυτοί ένα μερίδιο από το αμύθητο ποσό. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σειρά αποτελείται από 350 επεισόδια, τα οποία προβλήθηκαν από το κροατικό ΝΟVΆ Τν τη χρονική περίοδο 2014-2010.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved